RM din BTS îi aduce aminte lui James Corden de glumele cu care i-a supărat pe fanii ARMY

기사 대표 이미지:[SBS Star] VIDEO: BTS RM Brings Up James Cordens Past Jokes on His Show that Made ARMY Upset

Liderul trupei BTS nu a uitat de momentul în care James Corden a făcut niște afirmații care i-au deranjat mult pe unii fani ARMY.

Pe 23 noiembrie, BTS a apărut în popularul talk show american „The Late Late Show with James Corden”.

După ce s-au salutat cu entuziasm, gazda James Corden i-a întrebat pe membrii BTS ce au mai făcut.  RM a răspuns: „Știi, e atât de bine să te întorci. Cu toții am fost foarte bine”.  Apoi, el a întrebat: „Ce zici de tine, James? Adică, ai fiert puțin cu ARMY. Ești bine?”

De îndată ce James Corden a auzit remarca neașteptată a lui RM, a izbunict isteric în râs. Anterior, el a declarat că deschiderea Adunării Generale a Națiunilor Unite cu performanța BTS a fost „neobișnuită” și s-a referit la ARMY ca fiind „fete de 15 ani”.

La acel moment, cuvintele lui au dezamăgit și supărat  un număr mare de fani ARMY din întreaga lume.

La remarca lui RM, Corden a răspuns: „Așadar, am făcut două glume, despre care nu am crezut că sunt ofensatoare în vreun fel. Una a fost că am spus că este „neobișnuit” să dai startul Adunării Generale a Națiunilor Unite cu o performanță.”

Comediantul britanic a continuat: „Și aici cred că a fost greșit, dar am spus că fanii tăi erau fete de 15 ani. Nu este adevărat însă. Am 43 de ani și mă consider una dintre cei mai mari fani BTS de pe planeta Pământ.”

El a reluat: „Au fost oameni care îmi spuneau că sperau să mor în acea zi, ceea ce într-adevăr mi s-a părut extrem ca răspuns la ceea ce credeam că sunt două glume destul de inofensive”.

El a continuat: „Dar sper că știți asta, vă iubim absolut și iubim întregul fandom ARMY. Sunt uimitori. Sper că știu că nu vom face niciodată nimic pentru a-i supăra”. 

Apoi, RM a spus: „Este în regulă. Apreciem scuzele tale”, apoi și-a oferit mâna pentru o strângere de mână. După acest moment, el a adăugat: „Am vrut doar să clarificăm lucrurile, știi ce vreau să spun? E în regulă, James”.

James Corden a râs și a comentat: „Vă iubim. Vă iubim cu adevărat. Cu adevărat!”, apoi l-a luat de mână pe JIMIN și l-a întrebat: „Sunt încă Papa Mochi?”

El a întrebat din nou: „Baby Mochi, mai sunt Papa Mochi?”

JIMIN a făcut o pauză de câteva secunde și a răspuns: „Papa Mochi, te cred!”

După aceea, au împărtășit o îmbrățișare emoționantă împreună și James Corden a spus: „Este o ușurare să scapi. Am crezut că mi-am pierdut Baby Mochi!”, făcându pe toată lumea să râdă.

 

Sursa

2 gânduri despre „RM din BTS îi aduce aminte lui James Corden de glumele cu care i-a supărat pe fanii ARMY

 1. mariagrafu

  Nu știu ce să cred… Părea foarte deranjat de prezenta membrilor BTS la ONU domnul James Corden … Iar RM a afirmat că ,, apreciem scuzele ” … Însă eu mă gândesc, oare le și accepta ?

  Apreciază

  Răspunde
 2. Morino

  ,,Scuzele” lui nu prea au fost scuze, mai mult a încercat să-și justifice glumele și ca să nu pară că a spus cu intenție faza despre vârsta fanilor, a început să se dea pe el ca exemplu. Păi, dacă e fan și are 43 de ani, de ce a mai spus că fanii lor sunt fete de 15 ani? Și la sfârșit, când a spus că nu ar face niciodată ceva să-i supere pe fani, nici asta nu se potrivește, fiindcă deja a făcut ceva foarte urât care i-a supărat pe fani. Oare încă nu e conștient de cât de urât au sunat glumele? Și tot el zice că i se pare extrem răspunsul unor fani, normal că a primit un răspuns extrem dacă nu și-a cerut scuze după ce a văzut că oamenii s-au simțit ofensați

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s