Actorul ‘K’ este acuzat că și-a abandonat iubita însărcinată

Potrivit zvonurilor, actorul K, care este numit și „Prince of Housewives” („Prințul Nevestelor”) datorită rolurilor sale din k-drame, și-ar fi abandonat fosta iubită când a rămas însărcinată. Acum, aceasta susține că a suferit un avort spontan și, de asemenea, că actorul o amenință că o va da în judecată.

Fosta prietenă a lui ‘K’ a declarat – „Când i-am cerut să șteargă pozele nud cu mine, mi-a spus că mă dă în judecată pentru amenințare. Apoi, mi-a dat block.” Aceasta a postat și capturi de ecran ale conversațiile lor online, spunând că nu este o terță persoană la discuție. Fosta a mai adăugat – „Actorul ‘K’ a divorțat la începutul anului 2017. M-am întâlnit cu el doar după ce a divorțat. Nu am fost o amantă. Încă din primele zile de când eram împreună, îmi spunea mereu că se va căsători cu mine dacă aș rămâne însărcinată și ar fi dat în presă acest fapt. Mi-a spus să am încredere în el și să nu mă îngrijorez, deoarece își va asuma responsabilitatea pentru mine. L-am crezut și nu am folosit contraceptive.”

Apoi, aceasta susține că l-a contactat pe ‘K’ despre avortul suferit în februarie 2021. Aveți mesajul de mai jos – „Oricum, oppa m-a dat la o parte, așa că nu voiam să-ți spun. Dar întrucât tu ești tatăl, îți spun că ai trimis copilul nostru nenăscut departe” și poza cu un formular medical.

Fosta iubită a actorului ‘K’ de asemenea a prezentat ca dovadă a relației dintre ei o conversație în care ‘K’ îi mulțumestește pentru gustarea făcută.

De atunci, aceasta și-a șters postarea.

Sursa: allkpop

4 gânduri despre „Actorul ‘K’ este acuzat că și-a abandonat iubita însărcinată

  1. Ana34

    Alta! Ma dezgusta deja femeile astea! O femeie cu demnitate nu si-ar impartasi viata pe social media! Las-o! Daca avea ceva de lamurit trebuia sa o faca prin lege si gata!

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: Actorul K, care și-a abandonat iubita însărcinată, este de fapt actorul Go Se Won | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s