Yoon Kyul din Jannabi este acuzat că a agresat o femeie

Jannabi’s Yoon Kyul Booked For Assaulting A Woman

Toboșarul trupei Jannabi este reținut de autorități.

În data de 24 noiembrie, Channel A a raportat faptul că Yoon Kyul a fost dus la secția de poliție din Seul, după ce a fost acuzat de agresarea unei femei.

După spusele martorilor, bărbatul și victima au participat la o nuntă împreună, având o cunoștință comună, în data de 20 noiembrie. Aceștia spun că Yoon Kyul s-a apropiat de femeie, însă aceasta l-a ignorat. Văzând gestul ei, bărbatul a făcut o adevărată scenă în sala de nuntă și ar fi lovit femeia peste ceafă de câteva ori.

Mai târziu, Peponi Music a declarat faptul că deși Yoon Kyul este încă toboșarul trupei, el nu mai este legat contractual de agenție.

Peponi Music a declarat:

„Bună ziua! Aici este agenția Peponi Music.

Vrem să dăm această declarație cu scopul de a informa publicul cu privire la știrile care sunt prezentate în aceste zile. Am auzit lucruri despre incident de la însuși toboșarul Jannabi. Povestea pe care am auzit-o de la el este una total diferită de ceea ce am auzit noi la știri. Așadar, suntem foarte nedumeriți.

Chiar și înainte de această întâmplare, personalul agenției noastre și ceilalți membri ai trupei Jannabi l-au avertizat întotdeauna pe Yoon Kyul să nu aibă un astfel de comportament ce ne-a fost dat să auzim la știri. Cu toate acestea, după ce am auzit știrile, nu ne-am putut ascunde dezamăgirea. Înainte ca acesta să își înceapă serviciul militar, contractul său cu agenția noastră expirase. După ce a revenit din armată, nu și-a mai reînnoit contractul. Astfel, pentru toate activitățile trupei, el a participat ca invitat, nu ca membru.

Deși în prezent nu mai face parte din companie, ne exprimăm profundul regret cu privire la această întâmplare rușinoasă.”

sursa: soompi

Un gând despre „Yoon Kyul din Jannabi este acuzat că a agresat o femeie

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s