Wi Ha Joon vorbește despre sezonul doi din „Squid Game”, tipul său ideal și altele

Wi Ha Joon Reveals His Dream “Squid Game” Season 2 Plotline For His Character, His Ideal Type, And More

Actorul a participant recent la un pictorial și interviu realizate de revista The Star.

În cadrul interviului, starul Wi Ha Joon a vorbit despre popularitatea sa care crește în mod constant: „Chiar și acum, încă nu îmi vine să cred că mi se întâmplă așa ceva. Am avut norocul uimitor de a juca într-o dramă grozavă.”

Mai apoi, actorul și-a împărtășit speranțele în legătură cu personajul său, dacă va apărea în sezonul doi al dramei „Squid Game”. Acesta a spus: „Deoarece personajul meu a prezentat povestea din punctul de vedere al unui observator, au existat anumite limite când vine vorba de emoții. Dacă ar fi să mi-l imaginez pe Hwang Joon Ho în al doilea sezon, mi-ar plăcea ca acesta să își găsească din nou fratele și să îl întrebe ce s-a întâmplat de fapt cu el.”

Când a fost întrebat care sunt punctele sale forte ca actor, Wi Ha Joon a dezvăluit: „Versatilitatea și dualitatea care provin din aspectul meu fizic. Și cred că sunt destul de bun la scenele dinamice.”

În ceea ce privește tipul său ideal, artistul a dezvăluit: „Îmi plac foarte mulți oameni înțelepți. Persoana ideală pentru mine ar fi una care este capabilă să înfrunte persoanele puternice, dar care este generoasă și blândă cu cei mai slabi. Mi-ar plăcea să trăiesc alături de cineva de la care am ce învăța.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s