Wonho își arată farmecul jucăuș în pozele concept pentru pachetul de Anul Nou „Pieces of Memory”

Wonho a suprins fanii cu anunțul său de ultim moment că din 30 noiembrie vor putea comanda pachetul special pentru Anul Nou intitulat în mod suprinzător „Pieces of Memory”.

„Pieces of Memory” exprimă în mod simbolic faptul că, în timp ce dăm filele din calendar într-un an de zile, adunăm multe amintiri. 

Pe 26 noiembrie, Wonho a dezvăluit pe pagina sa oficială de Twitter mai multe fotografii conceptuale ale pachetului său pentru sezonul 2022 „Pieces of Memory”.

În fotografiile de concept, Wonho are o față pistruită, face baloane de gumă, și-a lipit autocolante pe față și folosește mai multe articole mai drăguțe care îi dezvăluie farmecul tineresc și jucăuș.

Fotografiile lui Wonho au atras atenția pentru conceptul său unic și a avut ecouri uriașe de la fanii din întreaga lume, care se întreabă ce amintiri a adunat Wonho pentru ei în noul pachet.

„Pieces of Memory” aduce emoții complicate după ce Wonho nu și-a putut întâlni fanii din cauza COVID-19 . Din acest motiv, în cele din urmă, idolul a decis să plece într-o călătorie în jurul lumii prin intermediul acestui nou produs. Pachetul de felicitare pentru 2022 al lui Wonho a fost planificat ca un cadou special pentru fanii săi și include un calendar de birou, un jurnal, un set de stickere, cărți poștale, un set de poze polaroid, un calendar de afișe și un DVD. În plus, se pare că va conține și bilete de avion, fapt care intrigă puternic fanii.

Puteți comanda bunurile începând din 30 noiembrie.

 

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s