Internauții se minunează de puterea ARMY după ce au văzut hotelurile din apropiere pline de rezervare pentru concertul BTS din LA

Pe 27 noiembrie, prima seară a concertului Dancing Permit: On Stage”, susținut de BTS în Los Angeles, s-a încheiat cu succes.

Deși toată lumea cunoaște puterea BTS, internauții din Coreea de Sud au fost uimiți de fani. În primul rând, locația concertelor din Los Angeles era plină cu 50.000 de fani, iar echipa de vânzări BTS a aliniat la coadă aproximativ 25.000 de fani ARMY cu o zi înainte de concert. Potrivit rapoartelor mass-media, a fost nevoie în medie de 8 ore pentru a cumpăra produsele cu numele BTS pe ele.

Internauții sud-coreeni au fost, de asemenea, surprinși de costul] acestora și al biletelor. Un fan a mărturisit că a cheltuit aproximativ 500 de dolari după ce a stat la coadă timp de 10 ore. Biletul la concert a crescut vertiginos ajungând la de peste zece ori prețul inițial. Internauții sud-coreeni au fost, de asemenea, surprinși de câți bani a trebuit să se scoată din buzunare.

Deși prețurile la biletele de avion rămân ridicate în perioada aceasta, post-COVID, un număr mare de locuri pe zborurile dintre Coreea de Sud și Los Angeles au fost ocupate și de unii ARMY. Deci unii fani din Coreea de Sud au cheltuit aproximativ 10.000 de dolari pentru a participa la concertele din Los Angeles.

Un fan sud-coreean a mărturisit că și-a luat câteva zile libere pentru a participa la concert.

Iată unele comentarii:

„ Nu pot să înțeleg cantitatea de putere pe care o au BTS și ARMY. Ce ispravă culturală .”

„ OMG… numărul de oameni din LA doar pentru BTS ”

„ Atât de mândru de BTS! ”

” În acest moment, ei sunt literalmente o armată de oameni. „

” Uau… dar mi-aș fi dorit să fi susținut acest concert în Coreea… pare o oportunitate atât de bună pentru turism .”

„ BTS conducând mii de ARMY…” Sunt sigur că ARMY au simtit că spectacolul a fost un cadou foarte special pentru ei, după doi ani “

„Judecând după reacția și acțiunea fanilor pentru acest concert, chiar se simte ca băieții au câștigat o serie de medalii de aur ca reprezentanți culturali ai țării la scară internațională. ”

 

Sursa allkpop

Un gând despre „Internauții se minunează de puterea ARMY după ce au văzut hotelurile din apropiere pline de rezervare pentru concertul BTS din LA

  1. mariagrafu

    Sunt mandra de BTS și de ARMY
    Din câte am auzit, Permission to dance day 1 a început prost, deoarece concertul a întârziat cu o oră din cauza la audio-ul prost programat. De asemenea au existat ARMY care au pierdut primele minute bune din concert din cauza organizări de proasta calitate de pe stadionul SoFi … De asemenea, nu au existat probleme in ceea ce privește curățenia și modul în care fani s-au comportat. Din câte știu, fanii au lăsat curățenie peste tot și de asemenea nu au ripostat deloc nici măcar când au trebuit să mai aștepte o ora pentru a incepe concertul propriu zis.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s