Jin, RM și J-hope din BTS își vând câteva dintre acțiunile pe care le dețin la HYBEAnul trecut, toți membrii BTS au primit fiecare câte 68.385 de acțiuni din totatul de acțiuni de la HYBE.

Pe parcursul a 10 luni, valoarea combinată a acțiunilor acordate membrilor a crescut la peste 201 miliarde KRW (~170 milioane USD). La un moment dat în octombrie, capitalului de piață al companiei HYBE a atins 15 trilioane KRW (~12,67 miliarde USD), deoarece prețul acțiunilor a continuat să crească de la oferta publică inițială.

Recent, a fost dezvăluit că unii dintre membri au vândut de fapt unele dintre acțiunile lor. Potrivit unui internaut și a informațiilor făcute publice de HYBE pe site-ul de relații cu investitorii, Jin, RM și J-Hope sunt cei trei membri care și-au vândut unele dintre acțiunile.

Aceștia și-au vândut acțiunile la mijlocul lunii octombrie, când acțiunile se tranzacționau la aproximativ 330.000 KRW (~278 USD) per acțiune. Prin urmare, Jin, care a vândut cele mai multe acțiuni, se estimează că a câștigat 4,45 milioane USD din vânzarea a 16.000 de acțiuni.

În plus, RM a vândut 10.385 de acțiuni, câștigând aproximativ 2,89 milioane USD, în timp ce J-Hope a câștigat 1,56 milioane USD din vânzarea a 5.601 acțiuni. Jin deține în prezent 52.385 de acțiuni la HYBE, în timp ce RM are 58.000 de acțiuni, iar J-Hope are 62.784 de acțiuni. Jungkook, Suga, V și Jimin nu și-au vândut acțiunile și dețin fiecare în continuare toate cele 68.385 de acțiuni la HYBE.

 

Sursa: allkpop

2 gânduri despre „Jin, RM și J-hope din BTS își vând câteva dintre acțiunile pe care le dețin la HYBE

 1. mariagrafu

  Nu inteleg … deși fac economia deja de 4 ani … Nu prea imi dau seama. Acțiunile reprezintă parte din firma, însă, cum pot fiecare membru să aibă atat de multe acțiuni?

  Apreciază

  Răspunde
  1. Kaila

   nu stiu foarte multe despre subiectul asta, dar din ce am invatat
   capitalul social e reprezentat de actiuni, iar actiunile pot fi emise pentru o anumita suma. iar big hit cred ca ori le-a vandut ori le-a dat cadou cateva actiuni.

   stiu ca unele firme au si peste 100.000 de actiuni. adica pana la urma o persoana investeste intr-o societate, si el primeste actiuni, devenind actionar. in functie de suma investita, primeste X actiuni

   ar fi bine sa te uiti si in lege la societatile pe actiuni

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s