Kai din EXO vorbește despre albumul „Peaches”, apariția în mai multe emisiuni, primul concert solo și altele

EXO’s Kai Talks About His Comeback With “Peaches,” Appearing In Variety Shows, Solo Concert, And More

Pe 30 noiembrie, Kai din EXO a ținut o conferință de presă pentru noul său mini-album.

Peaches” este al doilea material discografic solo din carieră și a fost lansat exact la un an de la debutul cu “KAI” din 30 noiembrie 2020. Artistul a spus – „Cu albumul anterior și cu EXO, am arătat o imagine mai întunecată, senzuală și intensă. De data aceasta, am dorit să prezint o imagine drăguță, dulce și prietenoasă. Am vrut să aud, ‘E mai drăguț decât am crezut’.”

Kai a continuat – „Procesul de producere nu a fost unul ușor, relaxant. A durat ceva timp, pentru că a fost nevoie de evaluare constantă pentru a face cântece bune și un album bun. Cel mai greu a fost că nu am avut timp suficient pentru toate lucrurile pe care voiam să le fac. A trebuit să continuăm să negociem care este scopul principal. Cred că am reușit să am un echilibru între nou și ceea ce am vrut să fac.”

Artistul din EXO a dezvăluit că nu a fost în intenția lui de a reveni exact în ziua în care sărbătorește un an de la debutul solo. „Simt de parcă a fost ieri, dar deja a trecut un an. Nu am lansat albumul pentru a sărbători. Doar că pregătirile au durat mult. Melodiile de pe album le-am ales pe parcursul unui an.”

Întrucât întregul concept al albumului are în vedere piercisile, Kai a explicat – „Am vrut să exprim totul cu acel cuvânt cheie, ‘peaches’ (pierisici). Acestea sunt în cântec, în coregrafie și în concept. Când am ascultat piesa, imaginația mea a luat-o la goană. Atmosfera per total și vibe-ul cântecului au fost exact ce voiam ca oamenii să simtă. Coregrafia chiar e foarte amuzantă. Există un piersic, culeg piersicile, mișcări de genul. Cântecul e unul liniștit și tandru, dar coregrafia e puternică, intensă.”

Recent, Kai a apărut în show-ul original marca Netflix, “New World”, iar despre acesta a povestit – „Când filmezi pentru emisiuni de divertisment, multe lucruri amuzante se întâmplă. Cred că din acest motiv îmi place să filmez astfel de programe. Îmi place, de asemenea, că fanii pot vedea mai multe laturi de-ale mele în show-urile de divertisment. Totodată, îmi mai place și pentru că pot să mă fac cunoscut și persoanelor care nu mă știu încă. Punctul meu forte în emisiunile de divertisment e că lumea se uită confortabil la mine. Am început din întâmplare, dar acum arăt sincer cum sunt eu.”

Sehun din EXO, care a fost gazda conferinței de presă, a adăugat – „Am văzut emisiunile în care Kai a apărut și cum e în ele, așa este și în viața reală.”

Kai se pregătește pentru concertul solo online de pe 12 decembrie. Acesta a spus – „Parcă simt că duc toate dificultățile pe care le-am experimentat ca membru EXO care se pregătește pentru concert. Chiar e greu să pregătești un concert singur. Merg cu atitudinea de a învăța, pentru că e primul meu concert solo. Există o mare diferență între concertele online și offline. E greu să simți realismul într-unul online. M-am gândit mult timp cum aș putea comunica pentru a reduce distanța.”

Puteți asculta piesa „Peaches” mai jos!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s