De ce membrii BTS sunt atât de dornici să câștige un Grammy? Iată ce au spus Suga și Jin

BTS receives one nod at Grammy Awards 2022 nominations, angry fans say they  got 'robbed' - Hindustan Times
Acest an, BTS a primit două nominalizări la Grammy. Dacă vor câștiga primul lor premiu în 2022, rămâne încă de văzut, dar înainte de asta, iată de ce grupul țintește cu atâta nerăbdare acel trofeu.


BTS poate că nu au încă un Grammy, dar asta nu i-a împiedicat să devină cel mai mare grup din lume în acest moment. După ce a cântat în fața a milioane de oameni și cu sprijinul ARMY în spatele lor, trupa a reușit să obțină faima globală și numeroase premii.

O întrebare care li se adresează adesea idolilor este cu privire la  câștigarea unui premiu Grammy. BTS a participat recent la o conferință de presă pe stadionul SoFi unde au susținut primul lor concert în doi ani în fața fanilor lor iubiți.

Jin și Suga au avut un răspuns destul de potrivit la nominalizarea lor la Grammy de anul acesta. Pentru aceia dintre voi care ar putea să nu știe, BTS au fost recent nominalizați pentru al doilea an consecutiv la categoria Best Pop Duo/Group Performance Grammy, de data aceasta pentru melodia lor „Butter„.

Suga a menționat că este „copleșit și entuziasmat”: „Am crescut uitându-mă la premiile Grammy de la o vârstă fragedă, așa că sunt încă copleșit și entuziasmat că sunt nominalizat doi ani la rând”, a spus el.

Oferind încă o declarație puternică, rapperul a explicat: „să câștigăm un Grammy nu este ușor, sunt recunoscător că încă mai sunt provocări pe care putem încerca să le depășim”. Jin a spus clar că doar pentru că nu au câștigat încă un Grammy, nu înseamnă că celelalte premii nu sunt importante. Potrivit lui Koreaboo, declarația sa a fost : „Nu este că nu suntem mulțumiți de alte premii, ci doar că premiile Grammy sunt ceva ce nu am primit încă”.

Suga a avut și câteva cuvinte înțelepte de împărtășit. „Există o vorbă coreeană că „orice copac poate cădea cu 10 lovituri de topor”. Dacă îl lovim de două ori, mai putem lovi de opt ori”, a precizat el.

La final, Suga a glumit că Jin va împlini 40 de ani până când vor primi primul Grammy și Jin l-a luat peste picior, corectându-l că va avea doar 38 de ani.

 

Sursa: koreaboo

Un gând despre „De ce membrii BTS sunt atât de dornici să câștige un Grammy? Iată ce au spus Suga și Jin

  1. Alina

    Hmm de ce vor neaparat un Grammy? Probabil ptr a fi iar ridicati in slavi ca sunt prima trupa din Kpop care a reusit lucrul asta. Ptr a isi satisface ego-ul. La fel si in cazul fanilor lor. Ar fi inca o ocazie ptr a-i ridica in slavi. Ceea ce nu ar fi neaparat o problema daca nu ar face asta in timp ce sunt lipsiti de respect fata de alti artisti kpop, doar ptr ca respectivii nu au performantele celor din BTS. La ei totul se rezuma la premii, vizualizari,etc. In opinia lor Kpop-ul a inceput si se v-a sfarsii cu BTS.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s