YG Ent. va produce albume din materiale reciclate + va începe cu albumul solo al lui Song Min Ho

Albumul solo al lui Song Min Ho din WINNER, „To INFINITY”,  va fi primul album produs de agenția YG care este prietenos cu mediul.

La începutul acestui an, YG Entertainment a anunțat planurile de a prelua inițiativa în inovarea trendurile actuale de consum de albume K-Pop prin adoptarea unor metode de producție mai responsabile și mai ecologice.

Planul va intra în vigoare începând cu lansarea celui de-al treilea album complet al lui Song Min Ho, „To INFINITY”, care va fi disponibil în trei versiuni unice – versiunea galbenă, versiunea verde și versiunea Air KiT.

Potrivit YG Entertainment, tot conținutul tipărit inclus în „To INFINITY” al lui Song Min Ho este fabricat din pastă reciclată, hârtie cu emisii reduse de carbon, plus vopsea pe bază de apă. Versiunea Air KiT a folosit și material PLA ( poliester alifatic termoplastic produs din resurse regenerabile) pentru ambalajul său extern, în timp ce conținutul său interior permite ascultătorilor să se bucure de album folosind dispozitive inteligente. Doar o mică parte a albumului va folosi ambalaj din plastic extern, ceea ce înseamnă că cea mai mare parte a producției va respecta metode ecologice.

De asemenea, grupul de fete reprezentativ al YG Entertainment, BLACKPINK, este în prezent un ambasador al Națiunilor Unite, promovând sustenabilitatea și protecția mediului.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s