Lee Jung Jae a povestit ce i-a spus Leonardo DiCaprio când au făcut un selfie împreună

기사 대표 이미지:[SBS Star] Lee Jung Jae Shares What Leonardo DiCaprio Said to Him When They Took a Photo

Lee Jung Jae și Leonardo DiCaprio s-au întâlnire recent în SUA și au făcut o fotografie împreună, la cererea starului american.

Pe 1 decembrie (ora locală), Lee Jung Jae a apărut în emisiunea CBS „The Late Show with Stephen Colbert”.  

În timpul emisiunii, gazda Stephen Colbert a spus: „Ai fost un nume cunoscut în Coreea de zeci de ani, dar majoritatea americanilor te-au cunoscut prin „Squid Game”.

El a continuat: „Cum te simți acum când, oriunde ai merge, celebrități precum Leonardo DiCaprio vor să-și facă selfie-uri cu tine?”

Lee Jung Jae a răspuns: „Da, nici mie nu mi-a venit să cred. Mi-a spus că s-a uitat la „Squid Game”. A spus că i-a plăcut foarte mult”.

El a reluat: „Leonardo DiCaprio a spus că am fost foarte norocos să fiu în serial și că am făcut o treabă uimitoare. A fost incredibil”.

Apoi, Stephen Colbert a comentat: „Este adevărat că această fotografie a fost făcută cu telefonul lui? Asta înseamnă că ai numărul lui de telefon?”

Lee Jung Jae a râs și a răspuns: „Oh, nu, nu. A fost făcută cu telefonul lui, într-adevăr. Dar nu am numărul lui. Avem un prieten comun, așa că am primit această fotografie prin acel prieten”. 

„Squid Game” este povestea a aproximativ 456 de oameni fără bani care concurează în jocuri pentru copii pentru a câștiga o tonă de bani după ce au acceptat o invitație ciudată.

Lee Jung Jae a jucat rolul lui „Seong Gi-hun”, un tată divorțat și un jucător îndatorat, care locuiește cu mama sa în vârstă.

De la premiera din 17 septembrie, „Squid Game” a fost unul dintre cele mai vizionate, precum și cele mai discutate seriale din întreaga lume.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s