Jung Hae In și Jisoo din BLACKPINK au o primă întâlnire romantică în „Snowdrop”

Jung Hae In And BLACKPINK’s Jisoo Have Romantic Yet Tense 1st Encounter In “Snowdrop”

K-drama JTBC „Snowdrop” a dezvăluit primele instantanee cu Jung Hae In și Jisoo din BLACKPINK!

Regizat și scris de echipa „SKY Castle”, serialul „Snowdrop” se petrece la Seul în 1987. Drama spune povestea de dragoste dintre Im Su Ho (Jung Hae In), un student de la o universitate prestigioasă care fuge și se ascunde într-o universitate pentru femei, plin de sânge, și Eun Young Ro (Jisoo), o studentă de la  universitatea pentru femei unde care îl ascunde și are grijă de el, în ciuda faptului că se află în pericol, universitatea fiind supravegheată. 

Fotografii noi dezvăluie că Im Su Ho și Eun Young Ro stau îmbrățișați, deși se întâlnesc pentru prima dată. Eun Young Ro pare agitată când Im Su Ho se apropie brusc de ea, iar Im Su Ho of strânge strâns cu o privire neliniștită. Scena este atât romantică, cât și tensionată, ridicând întrebări despre ce s-ar fi putut întâmpla cu cei doi. Eun Young Ro se uită apoi la Im Su Ho, dar el nu îi răspunde în gest. 

Producătorii „Snowdrop” au spus: „Cu munca lor strălucitoare în echipă, cei doi actori Jung Hae In și Jisoo au portretizat pe deplin scena care conține atât tensiune, cât și emoție. Vă rugăm să arătați mult interes și anticipare pentru modul în care perechea și romantismul lor în devenire vor depăși vârtejul de evenimente care se abate asupra lor.”

„Snowdrop” are premiera pe 18 decembrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s