Jung Ryeo Won și Lee Kyu Hyung vor juca împreună într-o nouă K-drama

Jung Ryeo Won And Lee Kyu Hyung Confirmed To Star In New Drama

Jung Ryeo Won și Lee Kyu Hyung vor juca împreună într-o nouă dramă interesantă!

Pe 3 decembrie, a fost confirmat că cei doi actori vor apărea ambii în viitoarea dramă „Let’s Start the Defense” (traducere literală).

Condusă de regizorul producției „Itaewon Class” (PD) Kang Min Gu, „Let’s begin the Defense” este o dramă juridică misterioasă despre doi avocați publici care se încurcă într-un caz de crimă în serie care implică persoane în vârstă bogate. Drama este scrisă de scriitorul începător Kim Dan, care a câștigat premiul de excelență la Korea Story Contest și este produsă de Arc Media, compania de producție din spatele „The King’s Affection”.

Jung Ryeo Won, al cărui ultimul proiect a fost în urmă cu aproximativ doi ani, îl va juca pe No Chak Hee, care a fost cândva un avocat as cu cea mai mare rată de câștig, dar a fost retrogradat la statutul de avocat al apărării publice. Numele ei „Chak Hee” înseamnă „o viață de bunăstare”, dar numele ei de familie „No” simbolizează modul în care a deviat de la această așteptare. Este o persoană care muncește din greu și va utiliza orice mijloace pentru a câștiga un caz. Cu toate acestea, cu un an în urmă, chiar înainte de a fi pe cale să fie promovată la statutul de partener, licența de avocat i-a fost aproape suspendată după ce s-a încurcat într-un anumit caz. Scopul ei este să revină la fosta ei firmă de avocatură cât mai curând posibil.

Lee Kyu Hyung va juca rolul Jwa Shi Baek. Este o persoană care este rece și nemiloasă cu cei puternici, dar este amabil și cu inima caldă cu cei slabi. Când a absolvit facultatea de drept, putea să se facă judecător, procuror sau avocat la una dintre primele trei firme de avocatură, dar a respins toate aceste opțiuni și a devenit, în schimb, avocat al apărării publice. Cu toate acestea, are o viață foarte privată pe care nici măcar secretara lui care a lucrat cu el de mult timp nu o știe.

Producătorii dramei și-au împărtășit entuziasmul pentru că i-au distribuit pe Jung Ryeo Won și Lee Kyu Hyung, care sunt ambii actori cu un spectru larg de actorie. În special, Jung Ryeo Won are deja experiență în actorie în drame juridice, precum „Witch’s Court” și „War of Prosecutors”. Ei au adăugat: „Așteptăm deja cu nerăbdare competiția aprinsă de actorie dintre cei doi actori”.

Actorii vor prezenta un mister de înaltă calitate, bine realizat, pentru a arăta prin ce trec doi avocați ai apărării publice, care au personalități, valori și filozofii juridice foarte diferite, în timp ce se lucrează împreună din cauza unui caz de crimă în serie.

Filmările vor începe în ianuarie 2022 și vor fi difuzate în a doua jumătate a anului.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s