Fostul membru FT Island, Oh Won Bin, se va căsători + anunță că a devenit deja tată!

Oh Won Bin (pe numele său real Oh Sung Hyun) a anunțat că se va căsători în curând și că este tată!
 Pe 5 decembrie, fostul membru al trupei de băieți FT Island a anunțat prin intermediul Instagram că a primit o „viață nouă” în timpul pandemiei de COVID19. El a anunțat că el și viitoarea lui soție plănuiesc să se căsătorească în curând. Ca celebritate, el a spus că „s-a simțit rău/și-a scuzat atât pentru copil, cât și pentru toți ceilalți”, din cauza problemelor sale de a trebui să „țină totul secret”.

Citiți mai jos anunțul său (exprimat):

Mă căsătoresc. În timpul pandemiei de COVID19, mi s-a oferit în tăcere o nouă viață prețioasă. Încă nu am putut merge la altar, dar se pare că Leo (câinele de companie care a murit recent) mi-a trimis această nouă viață și așa că îmi trăiesc viața fericit. 

Inițial am intenționat să transmit o invitație oficială la nuntă cu o fotografie și tot, dar lucrurile au luat o altă direcție, deoarece nu am putut organiza nici măcar un eveniment legitim dat fiind circumstanțele.

Ori de câte ori mă uit la copil, mă gândesc la cantitatea de binecuvântări pe care ar trebui să le primească această nouă viață. Dar m-am simțit foarte rău atât pentru copil, cât și pentru toți ceilalți, din cauza problemelor mele de a fi nevoit să țin totul secret.

[…]

Persoana care îmi va fi în curând soție este o persoană pe care o cunosc de foarte mult timp, de când aveam 17 ani. Ea m-a ajutat foarte mult ori de câte ori am fost în jos și a fost mereu alături de mine în ultimii ani. Este profesoară de actorie, așa că am primit mult ajutor în diverse moduri. Chiar dacă nu am putut încărca nicio fotografie din viața noastră amoroasă sau cu copilul nostru pe SNS-ul meu privat, îi sunt recunoscător că nu s-a plâns niciodată.

Îmi cer scuze că nu am dezvăluit acest lucru mai devreme și vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat prin comentarii și mesaje, ca întotdeauna.

Sincere felicitări și multă fericire le dorim, atât lui Oh Sung Hyun (Oh Won Bin) cât și familiei sale!

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s