Choi Yena neagă personal zvonurile că ar fi fost „sponsorizată” de un CEO

Member Profile – Yena (IZ*ONE) – K-Pop Girl Groups 101

Choi Yena, fosta membră IZ*ONE, a negat personal zvonurile care circulă despre ea în legătură cu un CEO.

Pe data de 6 decembrie, Choi Yena a scris o declarație oficială pe site-ul oficial al agenției Yuehua Entertainment:

„Bună ziua, sunt Choi Yena.

M-am gândit mult dacă trebuie să abordez această situație cu fanii sau dacă să stau. Dar am prins la curaj să scriu pentru că nu mai pot să îmi văd numele meu fiind menționat într-un zvon atât de șocant.

Luam masa când am realizat pentru prima dată că eu am fost aleasă ca persoana despre care circulă un zvon negativ bazat pe o postare. Am fost atât de uluită să văd cum numele meu se răspândește de parcă e adevărat pe când eu nu l-am întâlnit niciodată și nu am nici nu am fost implicată nicidecum.

Eu nu înțeleg de ce trebuie să trec printr-o astfel de situație după ce eu doar am muncit din greu, mergând pe calea visului meu… Și sunt dezamăgită pentru că multe persoane par să creadă aceste zvonuri.

Mă doare să mă gândesc cum se simt fanii mei, și dacă au fost surprinși. Eu nu sunt persoana din acel zvon. Nu sunt nicidecum asociată. Nu vă faceți griji.

Am fost tristă și șocată dar încerc să mă concentrez pe lucru, pentru fanii mei. Eu promit că mă voi prezenta ca o persoană pozitivă și optimistă, așa cum am fost până acum, dacă nu chiar mai mult.

A venit iarna. Sper că nimeni nu va avea de suferit din această cauză. Înțelegeți, da? Vă rog să puneți sănătatea voastră pe primul loc!”

Cu ceva timp în urmă, în public au apărut mesaje trimise între celebritatea „A”, care a debutat ca artist, și Lee Jae Hwan, președintele Jaesan Holdings. Unii internauți au presupus că celebritatea respectivă este Choi Yena, dar Yuehua Entertainment a negat rapid acuzațiile, declarând că vor lua măsuri legale împotriva celor ce răspândesc zvonuri malițioase despre artiștii companiei.

sursa: allkpop, soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s