MONSTA X despre cele 5 victorii cu “Rush Hour”, noul film lansat global la cinema, albumul în engleză + altele

MONSTA X On Achieving Their Most Music Show Wins Yet With “Rush Hour,” Their Upcoming Film And English Album, And More

MONSTA X a vorbit recent despre încheierea cu succes a promoțiilor „No Limit”, cu 5 trofee câștigate la show-urile muzicale, viitorul lor film și noul album în limba engleză, dar și multe altele!

Pe 19 noiembrie, MONSTA X a lansat cel de-al zecelea mini album, „No Limit”, împreună cu piesa lor principală „Rush Hour”, care a câștigat locul 1 de cinci ori la emisiunile muzicale. Albumul s-a clasat, de asemenea, pe primul loc în topul săptămânal al albumelor Hanteo, în topul albumelor săptămânale și fizice de la Gaon, precum și pe locul al treilea în topul Billboard’s Hot Trending Songs în timp real.

În ceea ce privește încheierea promoțiilor lor, Minhyuk a comentat: „Sincer, nu cred că perioada noastră de promovare de două săptămâni este lungă. Simțim că aceste promoții au trecut foarte repede, așa că cred că fanii noștri puțin regretată asta și noi simțim la fel. De aceea, pe parcursul promoțiilor noastre, am făcut tot posibilul pentru a prezenta o mare varietate de lucruri, mai mult decât de obicei. Oricât de regretabil ar fi, promit că ne vom întoarce cu lucruri și mai bune. Am descris acest album ca pe un castron care dă pe afară cu orez și le sunt recunoscător lui Monbebe [clubul oficial al fanilor MONSTA X] pentru că nu a lăsat căldura să se răcească. Am reușit să finalizăm cu succes și aceste promoții pentru că i-am avut pe Monbebe.”

IM a adăugat: „La momentul lansării, m-am gândit: „Într-o clipă, am devenit cântăreți care își lansează deja cel de-al 10-lea mini album”, așa că am spus că am crezut că va fi un album foarte special. Și chiar a fost. Vreau să vă mulțumesc pentru că ați recunoscut creșterea noastră nesfârșită. Vom munci din greu pentru a vă saluta continuu cu albume speciale.”

Cu cinci emisiuni de muzică câștigate, „Rush Hour” este acum piesa de titlu MONSTA X care a câștigat cele mai multe trofee. Joohoney a împărtășit: „În timp ce promovam ca MONSTA X, am câștigat patru spectacole muzicale cu „Alligator”, dar este prima dată când câștigăm de cinci ori. Când am auzit vestea, am rămas uluit pentru că nu-mi venea să cred. Ceea ce mi-am dat seama prin aceste promoții este că am depășit toate momentele în care am vrut să renunțăm, iar dacă suntem cu Monbebe, nu există nimic ce să nu putem depăși. Este o emoție pe care nu o poți descrie în cuvinte. Sper că sentimentele pe care nu le pot exprima pe deplin să fie transmise fanilor noștri.”

Începând cu 13 decembrie, MONSTA X se va alătura turneului iHeartRadio Jingle Ball din SUA pentru a treia oară. Hyungwon a comentat: „Când ne-am alăturat pentru prima dată turneului Jingle Ball în 2018, am început să fim asociați cu cuvântul cheie „primul grup K-pop”. Deși eram atât de recunoscători și mândri de acel cuvânt cheie, am simțit, de asemenea, că am devenit reprezentanți ai K-popului, așa că a fost foarte chinuitor și sincer am simțit multă presiune. Am intrat în asta gândindu-ne că nu ar trebui să avem o evoluție pe care să o regretăm, așa că cele două turnee ale noastre Jingle Ball rămân amintiri de neuitat pentru noi. De asemenea, au făcut parte din fundamentul creșterii MONSTA X. Am pregătit o performanță care vă va face să vreți să ne vedeți și mai mult, așa că sper să ne oferi mult sprijin.”

I.M a împărtășit: „După începutul COVID-19, aceasta este prima dată în aproape doi ani când evoluăm în străinătate. Deși este al treilea turneu al nostru Jingle Ball, pare ceva nou pentru că ne-am dorit atât de mult să cântăm la concerte și sunt, de asemenea, nervos. De asemenea, sunt recunoscător și onorat că am fost invitat să particip încă o dată. Pe măsură ce K-pop-ul primește dragoste la nivel global, mă voi asigura că ne întoarcem după ce ne arătăm cea mai tare latură și că vom arăta că ne descurcăm foarte  bine.”

Imediat după turneu urmează două aventuri interesante pentru grup. Referitor la prima, Kihyun a explicat: „Primul lucru care se apropie este filmul „MONSTA X: The Dreaming”, care surprinde cea mai sinceră imagine a lui MONSTA X și are premiera pe 8 decembrie. Am auzit că toate evenimentele speciale de proiecție înainte de lansare au epuizat biletele, dar filmul nostru este un conținut pe care l-am pregătit cu adevărat cu sârguință și pe care fanii noștri nu vor putea să nu îl iubească. Sunt încrezător că va fi o vizionare pe care nu o veți regreta. Sper că va deveni un cadou frumos pentru Monbebes ai noștri de peste mări, pe care nu i-am putut întâlni din cauza unor varietăți de circumstanțe.”

Kihyun a adăugat: „După turneul Jingle Ball, avem, de asemenea, programat un turneu mondial în 2022, începând din New York, după care ne mutăm la Toronto, Chicago și multe alte orașe. Vă vom saluta în curând cu cele mai bune spectacole.”

A doua aventură este cel de-al doilea album complet în limba engleză al lui MONSTA X „The Dreaming”, care va fi lansat pe 10 decembrie.

Joohoney a explicat: „Din moment ce este plin de 10 melodii, cred că va fi foarte distractiv de ascultat. Primul nostru album complet în limba engleză, „All About Luv”, a primit atât de multă dragoste de la fanii locali și de peste mări, până în punctul în care oamenii ne spuneau adesea că este un album uimitor. Acesta este un album la care ne-am gândit mult pentru că nu am vrut să-i dezamăgim. Știm că [fanii noștri] ne spun întotdeauna că ne descurcăm bine și că suntem cei mai buni, dar am vrut să arătăm un rezultat care se ridică la înălțimea asta. Este un album care surprinde pe deplin genul și muzicalitatea lui MONSTA X, așa că sper ca Monbebes și toți ascultătorii o să îl asculte cu atenție.”

În cele din urmă, fiecare membru a distribuit un mesaj fanilor. Minhyuk a comentat: „Întotdeauna mă simt așa, dar mă întreb dacă îmi este permis să primesc atâta dragoste. Dragostea pe care o transmite Monbebe este întotdeauna pasională și sper că ei știu că mă împiedică să mă epuizez. Vom deveni un grup de care Monbebe nu se va simți niciodată jenat, așa că vă rugăm să aveți grijă de noi.”

Kihyun a spus: „Vreau să spun că ne vom întoarce sănătoși și nevătămați, așa că vă rog să nu vă faceți griji prea mult. Vă rugăm să știți că indiferent unde ne aflăm, suntem mereu alături de Monbebe. Promit să arăt o imagine bună pentru promoțiile noastre din decembrie, precum și în 2022.”

Hyungwon a comentat: „Vă mulțumim pentru că ne susțineți mereu, astfel încât să putem urca cu încredere pe scenă. Avem încă o mulțime de conținut nelansat și am pregătit o varietate de promoții, așa că sper că nu aveți prea multe regrete. Pentru că ce am pregătit este pentru toți Monbebes. Sper să le placă fanilor noștri.”

Joohoney a continuat: „Am ajuns deja la începutul lunii decembrie și la sfârșitul anului. Deși nu-mi vine să cred că suntem în al șaptelea an al timpului nostru împreună, în amintirile mele care fulgeră ca niște lumini stradale, nu există o singură dată în care să nu fi fost Monbebe. În viitor, vreau să petrec și mai mult timp împreună și vreau să vă rog să aveți grijă de mine. Vă iubesc, Monbebes.”

I.M a comentat: „Cred că „Autobahn” reprezintă bine sentimentele mele. Văț voi iubi ca pe un drum de autostradă fără limită de viteză. Zilele au devenit mult mai reci, așa că vă rugăm să aveți grijă să nu răciți și să ne revedem sănătoși.”

Drum bun în SUA tuturor membrilor MONSTA X! Veți merge la cinema să le vedeți filmul, în 8 sau 11 decembrie?

Sursa

Un gând despre „MONSTA X despre cele 5 victorii cu “Rush Hour”, noul film lansat global la cinema, albumul în engleză + altele

  1. Pingback: Minhyuk din MONSTA X e plin de carismă în primele teasere pentru albumul în limba engleză „THE DREAMING” | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s