MONSTA X pleacă în SUA pentru primele activități în străinătate după aproape 2 ani

Membrii trupei MONSTA X decolează în stil pentru activitățile din SUA. Idolii vor susține concerte, for avea întâlniri cu fanii și vor lansa un film și un nou album în engleză + altele.

Pe 6 decembrie , grupul de băieți de aur sau „vaca de muls” a lui Starship Entertainment, cum l-a suprarnumit chiar propria agenție,  a părăsit Coreea de Sud pentru a se îndrepta către Los Angeles pentru primele promoții în Statele Unite în doi ani. Grupul se pregătește în prezent pentru lansarea celui de-al doilea album în limba engleză complet „The Dreaming”, precum și pentru apariția lor ca parte a turneului „Jingle Ball” al iHeart Radio.

Filmul MONSTA X „The Dreaming” urmează să fie lansat pe 8 decembrie, iar opririle grupului în cadrul turneului „Jingle Ball” includ Philadelphia pe 13 decembrie, Washington DC pe 14, Atlanta pe 16 și Miami pe 19. Alți artiști cu care vor urca pe scenă sunt Ed Sheeran, Dua Lipa, Megan Thee Stallion, Lil Nas X, The Kid LAROI și Doja Cat. Anul acesta este a treia oară când MONSTA X face parte din seria de concerte „Jingle Ball”.

Idolii au apărut la aeroport în ținute confortabile dar pline de stil. Joohoney și Hyungwon au făcut senzație cu hainele negre lungi, dar și cu gențile (Louis Vuitton a fost alegerea lui Hyungwon) și fularul Yves Saint Laurent colorat, Minhyuk și-a asortat jacheta Burberry cu carcasa de la telefon, Kihyun a optat pentru un look mai lejer cu jeanși albi și jachetă de fotbal american, iar I.M a fost, ca de obicei, cel mai clasic „american” dintre toți, optând pentru jeanși albaștri.

 

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s