[CCC] Violatorul lui Mina, ex-AOA, a fost arestat

Articol: Violatorul lui Kwon Mina, un bărbat în vârstă de 20 de ani care a agresat-o în gimnaziu, pus sub urmărire penală.

Sursa: Chosun Ilbo

Poliția a arestat un bărbat A care când era în vârstă de 20 de ani  a agresat-o sexual pe Mina, fosta  membră AOA.

Pe 1 decembrie, un oficial de la poliția din Busan a anunțat: „Recent am pus un bărbat A  sub acuzare pentru  violență și agresiune asupra lui Kwon Mina, pentru că, în vârstă de 20 de ani, la Busan, în 2007, a violat-o și agresat-o cu o sticlă de bere”.

Oficialul a adăugat: „Infracțiunea a fost comisă în 2007, acum 14 ani, dar am efectuat investigații intense împotriva celor implicați la acea vreme pentru a dovedi crima”.

Mina a depus o plângere la poliție la începutul acestui an și a dezvăluit pe IG că „a fost atacată în gimnaziu după ce a urmărit un prieten care i-a spus că se întâlnesc cu un băiat”, adăugând: „Au trecut 15 ani. și aproape că am renunțat, dar le sunt recunoscătoare tuturor celor care m-au susținut.”

[+1,495, -52] Dacă într-adevăr a făcut asta, merită o pedeapsă severă. Dar sunt curios, cum au reușit să obțină dovezi ale unui abuz de acum 14 ani? Oricine ar fi, trebuie să fie un mare detectiv.
[+1,089, -30] Deoarece acest nenorocit a răpit-o, se pare că a suferit de probleme mentale și a trăit o viață dificilă, plină de traume.
[+399, -104] ㅋㅋ asta s-a întâmplat acum 14 ani? Cum naiba a investigat poliția și a obținut dovezi? Suntem siguri că nu au obținut doar declarații unilaterale pentru a condamna pe nedrept pe cineva pentru abuz?
[+377, -36] În primul rând, asigurați-vă că i se taie p**a nenorocitului, că va fi tatuat pe frunte și înregistrat permanent cu greșelile în genealogia familiei.
[+276, -36] Am crezut că Mina a fost jalnică la început, dar acum cred că ea e o persoană cu probleme mentale profunde și are nevoie disperată de tratament.
[+113, -1] Dacă într-adevăr a atacat o fată de 14 ani și a agresat-o cu o sticlă de bere, merită să i se dea o pedeapsă severă!!
[+63, -4] Dacă avea 20 de ani și asta a fost acum 15 ani, atunci asta înseamnă că acum este un bărbat căsătorit, cu soție și copii și probabil un manager mediu ca poziție la serviciu? Asigurați-vă că îl loviți cu o pedeapsă severă, astfel încât să-i fie total rușine pentru că a violat pe cineva. Cu adevărat curajos din partea Minei să-și poată acuza criminalul.
[+14, -2] Să sperăm că acest lucru este adevărat pentru că vânătoarea de vrăjitoare fără dovezi au efecte secundare grave. Dacă cineva susține că a fost violat sau agresat cu 10, 20 sau 30 de ani în urmă, când adevărul este că a făcut sex consimțit, dar ulterior s-a răzgândit, va alimenta stereotipurile asupra femeilor și sensibilitatea de gen în țara noastră. .
[+11, -2] A fost acum 14 ani, dar au găsit dovezi? Suntem siguri că nu este doar o mărturie unilaterală? Dacă două femei care îl urau s-ar înțelege pentru a-l acuza deviol? Nu ar fi acesta un caz de distrugere și ucidere a unui om nevinovat de două ori?
[+6, -0] Au găsit într-adevăr dovezi ale reproșului lui de acum 14 ani? A fost ceva surprins pe caremerele de filmat? Dacă merg atât de departe doar în baza mărturiei, ar trebui să se oprească acum.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s