[CCC] Yoo In Seok ia 8 luni de închisoare pentru că a pus niște gangsteri să bată un client la petrecerea din barul lui Seungri

Articol: „Soțul lui Park Han Byul”, Yoo In-seok, condamnat la închisoare pentru agresiune specială.

Sursa: Newsen

Fostul CEO al companiei Yuri Holdings, Yoo In-seok, a fost condamnat la închisoare pentru agresiune specială.

Potrivit știrii publicate de STAR News pe 4 decembrie, Yoo in-seok a fost condamnat la 8 luni de închisoare la o audiere care a avut loc pe 16 noiembrie. Tribunalul Districtual Suwon va ține primul său proces pentru cele 6 persoane implicate în atacul special pe data de 22 decembrie.

În decembrie 2015, Seungri a mobilizat gangsteri pentru a agresa victima A, care a intrat accidental într-o cameră în care Seungri bea cu cunoscuți la un bar. Seungri a postat apoi un mesaj pe un grup de chat cu Yoo In-seok și alții, iar Yoo In-seok a mobilizat gangsteri la locația lui Seungri, care au înjurat și agresat victima pe aleea din spate a barului.

Drept urmare, procuratura militară a adăugat acuzația de „asalt special” acuzațiilor din cazul „Burning Sun” care i se aduc lui Seungri, fost membru Big Bang, pentru un total de 8 acuzații. Seungri a fost judecat în instanța militară cu Yoo In-seok pentru agresiune specială și condamnat la 3 ani de închisoare.

Yoo In-seok s-a căsătorit cu actrița Park Han-byul în noiembrie 2017 și au un fiu.

Iată comentariile internauților: 

  • Toată lumea a observat deja că Seungri are o rețea de conexiuni grozavă, dar este șocant să vezi oameni implicați în crime, Seungri fiind pedepsit legal și el nu a mai fost.
  • Oare articolul nu spune la sfarsit Seungri a fost condamnat la 3 ani de inchisoare din cauza asta? Sau citesc gresit?
  • Da, asta și celelalte 8 crime. Este literalmente ridicol, în ce țară este aceasta o sentință pentru opt infracțiuni, de la delapidare și filmări și distribuții ilegale până la prostituție și furnizarea de prostituate?
  • A fost o sentință, dar am crezut că nu a fost arestat încă… dar am citit asta și am plecat să caut noutăți pe această temă. El a fost arestat? Am citit asta pe site acum că judecătorul a dispus arestarea imediată. Dar, adăugând sentințele celor care au comis crima cu Seungri…calculul pentru sentința lui Seungri nu are sens…este implicat în mai multe infracțiuni…probabil a fost găsit nevinovat de unele acuzații, că prietenii lui au fost găsiți vinovați.

                          –  În prezent, cred că este în închisoare.

                         – A fost găsit vinovat pentru 9 acuzații

  • Își amintește cineva motivul pentru care acel tip, victima, a fost scos din cameră și bătut? Acum un an, când s-a dezvoltat această poveste , a existat un detaliu că i-au luat chiar și telefonul, dar nimeni nu a spus nimic despre asta. De ce? Îmi amintesc că fanii bătăușului au spus că este pentru că tipul „l-a deranjat”, dar, într-adevăr, de ce nu a plecat, văzând o grămadă de tipi care se răcoresc afară? Ce era pe telefonul lui, un videoclip cu ei pur și simplu „răcordindu-se afară”?
  • Bara de reacții lol

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s