“Snowdrop” lansează un teaser plin de suspans cu Jung Hae In, Jisoo din BLACKPINK, Yoo In Na + alții

Watch: “Snowdrop” Reveals Suspenseful New Teaser Starring Jung Hae In, BLACKPINK’s Jisoo, Yoo In Na, And More

K-drama JTBC “Snowdrop” a lansat un nou teaser dramatic!

“Snowdrop”, care va fi filmat sub îndrumarea regizorului și scriitorului dramei hit JTBC „SKY Castle”, are acțiunea plasată în Seul în 1987.

Drama va spune povestea de dragoste a lui Su Ho (interpretat de Jung Hae In), un student la o universitate prestigioasă care intră brusc într-un cămin universitar pentru femei plin de sânge  și Young Ro (Jisoo de la BLACKPINK)., o studentă la universitatea pentru femei care îl ascunde și îi îngrijește rănile chiar dacă se pune în pericol. 

Teaserul de un minut începe cu Su Ho povestind: „Dacă nu te-aș fi întâlnit…” și Young Ro spunând: „Dacă am fi doar oameni obișnuiți…”

Dintr-o dată, ecranul este plin de scene înfricoșătoare cu obiecte sparte și arme încărcate de oameni mascați. Generalul de securitate Nam Tae Il (Park Sung Woong) îi spune agresiv tatălui lui Young Ro, Eun Chang Soo (Heo Joon Ho): „Abia mai avem trei săptămâni, trei săptămâni! Noi oferim banii și Nordul va planifica totul. Ce este atât de greu în asta?” Lee Kang Moo (Jang Seung Jo), liderul echipei de investigații a Agenției Naționale de Planificare a Securității, intră în cămin cu o armă gata să tragă.

Pi Seung Hee (Yoon Se Ah), superintendenta căminului  Universității de femei Hosu, afirmă cu o expresie serioasă: „Agenția de Planificare a Securității Naționale ne-ar putea ucide pe toți pentru a câștiga alegerile. Nu, chiar ar putea transforma acest cămin în bârlogul lor.”

Când o armă este îndreptată spre chirurgul Kang Chung Ya (Yoo In Na), ea țipă disperată: „Nu trage!”

În cele din urmă, Su Ho îi pune un colier la gât lui Young Ro și spune printr-o voce stinsă: „Este prea periculos să vii cu mine până la sfârșit”.

 

Premiera va avea loc pe 18 decembrie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s