Kihyun din Monsta X despre noile albume și turneul din America: „Nu ne așteptam deloc la acest succes”

Monsta X (Starship Entertainment)

Kihyun din MONSTA X a acordat un interviu pentru revista de prestigiu FORBES. Citiți aici ce au discutat editorii americani cu idolul.

MONSTA X este una dintre trupele sud-coreene care au apărut în top 10 pe mai multe topuri de albume Billboard din America, dar dincolo de acest succes, ei au devenit adevărati producători de hituri pop în Statele Unite, așa cum remarcă editorii de la FORBES.

De ani de zile, ei promovează single-uri de succes la radiourile americane și obțin victorii importante și istorice și se pare că a devenit din ce în ce mai ușor pentru idoli ei să-și crească popularitatea pe cea mai mare piață muzicală din lume și să termine anul 2021 cu nu unul, ci două albume.

Grupul tocmai și-a lansat cel mai recent album în limba coreeană No Limit și, în mai puțin de o lună, vor lansa și un album în engleză intitulat The Dreaming, al doilea album în engleză în doar doi ani.

MONSTA X va efectua un turneu în America în curând și , de asemenea, va lansa la nivel global un film care le va arăta fanilor  îndeaproape cum arată un spectacol de scenă din culise.

Iată câteva pasaje relevante din discuția cu Kihyun  despre albumele lor, despre turnee și despre faptul că sunt mai ocupați ca niciodată… etc..

Hugh McIntyre: Pentru MONSTA X urmează multe în următoarele câteva luni. Aveți un mini-album, un album, single-uri și un turneu. Este aceasta perioada cea mai aglomerată din cariera voastr[?

Kihyun: Deloc. După ce am debutat, eram atât de ocupați. Dormeam doar două sau trei ore pe zi.

McIntyre: Deci este EP-ul coreean și apoi ai un album în engleză nici măcar o lună mai târziu, în decembrie. Ce vă face să doriți să lansați albume atât de apropiate?

Kihyun: Deoarece a trecut foarte mult timp de când am ajuns să ne întâlnim cu fanii, vrem să lansăm atât albume coreene cât și engleze pentru a satisface toți fanii monbebe internaționali. Din această cauză, am muncit mai mult pentru a arăta o latură mai bună a noastră și cum ne-am îmbunătățit. Aceasta este motivația.

McIntyre: Spune-mi despre single-ul „One Day”, pentru că tocmai trebuie să scriu despre rezultatele sale în topurile din  America.

Kihyun: „One Day” este în principiu despre emoțiile pe care cineva le poate simți după despărțirea sau pierderea cuiva. Deși nu am scris singuri melodia și nu sunt din punct de vedere tehnic poveștile noastre, practic toată lumea se poate raporta la melodiile și emoțiile care vin după pierderea cuiva și punem acea emoție melodiilor. Și sper că și ascultătorii să se poată conecta și să relaționeze.

McIntyre: Albumul în engleză iese în decembrie și este al doilea în doi ani. Îți place să înregistrezi muzică într-o a treia limbă? Este dificil?

Kihyun: De fapt, a fost foarte ușor. A fost mai ușor decât înregistrarea în coreeană, deoarece engleza este surprinzător mai ușor de pronunțat decât limba coreeană în sine. Pentru că a fost a doua oară când înregistrăm un album în engleză lung, ne-am distrat foarte mult înregistrându-l și ne-am bucurat de el mult mai mult decât prima dată. Mi-a plăcut foarte mult procesul de înregistrare.

McIntyre: Cum este diferit de albumul coreean? Ai spus că genul este diferit. La ce se pot aștepta fanii?

Kihyun: Desigur, există câteva piese și în coreeană. Pe majoritatea pieselor de pe albumele americane, am mai multe șanse să-mi pun din emoții. Simt că genul general al cântecelor americane este foarte revigorant și este diferit de ceea ce încercăm să exprimăm în majoritatea melodiilor noastre coreene. Deci da. Prospeţime!

McIntyre: MONSTA X cântă la Jingle Ball și apoi face un turneu în America câteva luni mai târziu. Cum te simți să te întorci la călătorii după o pauză atât de lungă, să vii în America după o pauză atât de lungă?

Kihyun: Nu simt prea multă anxietate sau agitație în apropierea momentului. Când am fost invitați la Jingle Ball, am fost foarte mirați că suntem pe listă cu alți artiști minunați. Acum că mă gândesc la asta, sunt foarte entuziasmat. Simt că pentru că am fost stagiar înainte, mă pot bucura mult mai mult de turneu de data aceasta. Le-am spus fanilor noștri că vom merge acolo foarte curând și că ne vom întâlni foarte curând, iar acum asta se va întâmpla foarte curând!

McIntyre: MONSTA X face un turneu în America, aveți un alt album în limba engleză și aveți single-ul care e lansat. În mod clar, atingerea unui public american și obținerea succesului comercial în America este un obiectiv. Cum te simți să reușești acest obiectiv și să ajungi la un public atât de mare?

Kihyun: Eu și ceilalți membri…nu ne așteptam deloc la acest succes. Chiar și atunci când am fost incluși în Jingle Ball data trecută, am simțit că… în timp ce cântam în diferite orașe, tot mai mulți membri ai publicului ne recunoșteau și se puteau bucura de melodii. Chiar și în cadrul unui singur concert, am putut vedea că publicul se bucura de noi […]. Deci, în loc să comparăm asta cu succesul, suntem doar foarte recunoscători că o mare parte din publicul englez a fost grozav.

McIntyre: EP-ul coreean este lansat acum. Cum diferă de tot ce ați făcut în trecut?

Kihyun: În albumul anterior, și chiar și în cel de dinainte, nu am fost foarte puternici în ceea ce privește sexul sau conceptul general. Și evoluțiile au fost foarte controlate/limitate. Dar în acest album, vom reveni la performanța puternică pe care am arătat-o ​​întotdeauna, iar scena va fi foarte spectaculoasă și foarte plină de farmec, cred.  

 

Sursa

2 gânduri despre „Kihyun din Monsta X despre noile albume și turneul din America: „Nu ne așteptam deloc la acest succes”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s