Yoseob din HIGHLIGHT vorbește despre cum a fost bătut și hărțuit când era în școala gimnazială

În data de 3 decembrie, membrul HIGHLIGHT a petrecut timp cu fanii discutând despre diverse lucruri pe parcursul unei transmisiuni live, pe contul său de Instagram.

În timpul sesiunii în direct, Yoseob și-a amintit de un eveniment din viața sa, de când era în școala gimnazială, când a fost agresat fizic de bătăuși. Idolul a povestit: „Îmi amintesc că am fost bătut în timpul școlii gimnaziale. S-a întâmplat când eram în primul an de gimnaziu. Mă îndreptam spre casă după ce jucasem fotbal cu câțiva prieteni. Dar, în drum spre casă, un grup mare de băieți și fete ne-a înconjurat. Unii dintre ei mi-au luat prietenii și i-au dus undeva, iar pe mine m-au dus altundeva. Apoi, am fost bătut, fără să știu de ce. S-au comportat groaznic cu mine. Am fost bătut până la sânge”.

El a continuat: „M-au lovit atât de tare, încât am avut vânătăi peste tot. Nu cred că am mai putut să mănânc pentru că mi se umflase gura. A doua zi, m-am dus la agresori și i-am întrebat de ce m-au lovit. Mi-au spus că una dintre elevele care erau cu ei m-a văzut jucând fotbal și m-a auzit spunând: „Tipa aia e drăguță”. Dar a fost și un alt băiat care a auzit asta și care era îndrăgostit de acea fată. De aceea s-au adunat și au sărit să mă ia la bătaie. Când am aflat pentru ce m-au rănit, nu mi-a venit să cred ce motiv ridicol era„.

Yoseob a adăugat: „Eu eram și foarte îngrijorat pentru prietenii mei, dar s-a dovedit că ei mă loviseră doar pe mine, nu și pe ceilalți. Foarte multă vreme, am simțit că nimeni nu m-ar crede dacă aș vorbi despre asta, pentru că motivul este unul atât de ridicol”.

După ce au auzit povestea idolului, numeroși fani au reacționat cu comentarii în care își exprimau furia față de agresiunea din școli:

„Trebuie să fi fost o experiență traumatizantă…”

„Chiar și după un astfel de incident, Yoseob a reușit să crească sănătos și bine, ce ușurare!”

„Hărțuirea la școală este cel mai rău lucru din lumea aceasta.”

„Nenorociții ăia mici!”

„Este atât de înfricoșător ce se petrece în școli!”

„Ce poveste nebună, i-aș fi închis pe acei agresori…”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s