Aisha din EVERGLOW primește scuze din partea persoanelor care au acuzat-o de bullying

EVERGLOW's Agency Denies Allegations That Aisha Was A Perpetrator Of School  Violence | Soompi

Artista și-a primit scuzele, după ce a fost acuzată pe nedrept!

La începutul acestui an, prin februarie, Yuehua Entertainment a negat zvonurile conform cărora Aisha din EVERGLOW ar fi fost agresoare când se afla la școală, fiind acuzată de bullying. Agenția a declarat că va lua măsuri legale contra împotriva acuzatorilor.

În data de 7 decembrie, agenția a lansat o declarație cu privire la incident:

„Bună ziua. Suntem agenția Yuehua Entertainment.

Dorim să vă informăm cu privire la procesul nostru legal în ceea ce privește zvonurile și informațiile răspândite cu scopul de a defăima membra grupului EVERGLOW, Aisha. Între timp, agenția noastră a întreprins acțiuni legale împotriva a două persoane care au postat comentarii rău intenționate pe o comunitate online.

Recent, aceste persoane au recunoscut că zvonurile răspândite sunt false, urmând să trimită scrisori prin care își cereau scuze lui Aisha pentru că i-au provocat daune morale ei și familiei acesteia, dar și pentru defăimarea reputației în societate. După ce și-au cerut scuze, au promis că nu vor mai răspândi informații false în viitor. Prin urmare, am renunțat la intenția de a-i pedepsi și ne-am retras acuzațiile asupra lor.

Cu toate acestea, compania noastră va continua să acționeze ferm împotriva unor astfel de situații în care zvonurile sau comentariile rău intenționate asupra unui artist ajung să îl afecteze. Vom proteja drepturile artiștilor noștri. Prin monitorizare consecventă, vom munci și mai mult pentru a preveni situațiile dezavantajoase pentru artiștii agenției noastre.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s