Se aşteptă ca Yuqi, Minnie, şi Shuhua să se întoarcă în Coreea + e posibil ca (G)I-DLE sa revină

Pe 3 decembrie, au existat veşti ca filmul coreean „Oh! My Gran” va fi lansat oficial şi în China. Cu acestă ştire recentă, este posibil ca această ţară să ridice interdicţiile puse Coreei.

Astfel, sunt multe şanse ca grupul (G)I-DLE de sub agenţia Cube Entertainment, să revină pe scena muzicală, şi că  Yuqi va putea să se întoarcă în Coreea.

Conform cu Cube Entertainment, Yuqi a stat în China până pe 7 decembrie. Tot în China, ea şi-a lansat primul single digital cu melodiile „Giant”şi „Bonnie & Clyde”Ea a devenit faimoasă în China prin intermediul mai multor emisiuni celebre, cum ar fi „Let’s Fall In Love Season” 3 sau „Stage Boom”.

Celelalte membre non-coreene, Minnie şi Shuhua, sunt în ţările lor natale şi stau împreună cu familile lor sau promoveaza acolo. În timp ce celelalte două membre, Soyeon şi Myeon, participă la diverse emisiuni în Corea.

Iar Cube Entertainment a anunţat c[ toate membrele din străinătate, sunt aşteptate in Corea. Ei ne-au mai spus şi că: ,, După ce toate membrele o să iasă din carantină, o să ia o pauză, iar apoi vor începe pregatirile pentru următorul album„. Mulţi fani cred că (G)I-DLE va reveni în curând cu muzică nouă.

 

Sursă:  Allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s