Vagabond, Strong Woman Do Bong Soon și alte K-drame pregătesc sezonul 2

S-ar uita spectatorii cu același zel și la următorul sezon din aceste seriale?

Anul acesta, scenaristul dramei Strong Woman Do Bong Soon, Baek Mi Kyung,  a făcut furori dezvăluind că a început să lucreze la scenariul celui de-al doilea sezon al îndrăgitei comedii romantice care a fost difuzată în 2017. Ea a mai spus că va încerca să-i readucă pe minunatii Park Bo Young și Park Hyung Sik și că povestea de la sfârșitul sezonului 1 continuă după ce cuplul principal se căsătorește și are fete gemene.

Deși nu a fost încă nimic confirmat oficial, fanii sezonului 1 nu mai pot de bucurie.

Strong Woman Do Bong-soon' defies gender role stereotype

It's A Wrap: Strong Woman Do Bong Soon – Eukybear ♥ Dramas

O altă dramă despre care se zvonește că va avea sezonul 2 este thrillerul de acțiune Netflix Vagabond, cu Lee Seung Gi și Suzy. Telespectatorii globali așteaptă cu nerăbdare ca sezonul 2 Vagabond să primească undă verde de la Netflix de peste 2 ani, deoarece  cele 16 episoade din primul sezon se termină cu un astfel final deschis și provocator.

Deși încă nu există rapoarte oficiale despre sezonul 2, finalul sezonului 1 pare pregătit fix pentru producția sezonului 2. Potrivit lui Lee Seung Gi însuși, nu este posibil ca Vagabond să se încheie cu un singur sezon și decizia este în întregime la latitudinea publicului și  a echipei de producție. Mai mult, dacă va apărea o oportunitate, actorul a spus că dispus să se întoarcă.

Cu popularitatea lui Vagabond și solicitările constante din partea publicului pentru sezonul 2, sperăm că producătorii nu ne vor dezamăgi și vor continua în curând călătoria de răzbunare a lui Cha Dal Gun și reunirea lui cu Go Hae Ri.

Lee Seung Gi And Suzy Show Their Contrasting Airport Fashion In “Vagabond”  | Soompi

4 Questions To Keep In Mind As The "Vagabond" Nears Its End | KDramaStars

O dramă care a fost confirmată pentru sezonul 2 este Taxi Driver. Aceasta este una dintre cele mai populare drame SBS din 2021. Povestea eradicării relelor eroilor de autostradă deghizați în șoferi de taxi le-a adus telespectatorilor filmări extrem de interesante.

Acesta este probabil cel mai rapid proiect care confirmă un sezon 2 dintre K-dramele coreene. Sezonul 2 va începe oficial filmările în 2022.

Taxi Driver | Rakuten Viki

De asemenea, fanii și-ar mai dori foarte mult, de mulți ani, și continuarea K-dramei Moon Lovers. Totuși, în mod dezamăgitor, nu au fost știri despre acest proiect. Povestea dramei este încă neterminată și poate fi exploatată pe deplin în partea următoare. Actori ai dramei precum Lee Jun Ki și IU au arătat, de asemenea, că sunt întotdeauna dispuși să joace, dacă producătorul dorește să filmeze sezonul 2.

IU a dezvăluit chiar și o dată că scena care a fost tăiată la sfârșit era o scenă modernă (dealtfel, au existat fotografii care au circulat și online, ridicând anticiparea fanilor pentru sezonul 2, la vremea respectivă).

Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo - Rakuten Viki

Ce serial credeți că va apărea cel mai curând cu sezonul 2 și care vă place cel mai mult ca idee?

 

Sursa

2 gânduri despre „Vagabond, Strong Woman Do Bong Soon și alte K-drame pregătesc sezonul 2

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s