Membrii ATEEZ vorbesc despre noul album și revenirea mult așteptată + altele

ATEEZ drop latest album 'ZERO: FEVER EPILOGUE' — listen | Bandwagon |

Într-un recent Q&A, membrii trupei ATEEZ au răspuns la câteva întrebări legate de noua revenire.

În data de 10 decembrie, ATEEZ a lansat noul album intitulat „ZERO : FEVER EPILOGUE” care include două piese mult așteptate de fani, anume „Turbulence” și „The Real (Heung ver)”.

Legat de revenirea rapidă a grupului, Hongjoong a comentat: „Este un album care cuprinde evoluția noastră din tot acest an, așa că am fost entuziasmat. M-am gândit că fanii vor avea o surpriză plăcută, deoarece le-am pregătit videoclipuri muzicale și evoluții pe care le așteptau de mult timp.” Seonghwa a adăugat: „Este foarte emoționant pentru mine, deoarece acest album reprezintă finalul seriei „FEVER”. Reușind să împărtășesc aceste emoții cu fanii, mi-am dat seama de faptul că ATEEZ evoluează împreună cu aceștia.”

Yeosang a spus: „Videoclipurile muzicale au fost foarte distractive și le-am filmat cu drag! Abia așteptam să se bucure și fanii de ele.”, iar Mingi a împărtășit: „Când cântam partea de rap din „Turbulence”, m-am gândit că vreau ca fanii trupei să asculte piesa aceasta până la finalul anului. Mă bucur că dorința mea s-a împlinit!”

În legătură cu noul album, Jongho a răspuns: „Este ultimul album din seria „FEVER”. În clipul conceptual, am purtat cu toții hainele pe care le poartă absolvenții, întocmai pentru a încadra acest aspect în videoclip. Sper că oamenii își vor da seama că acest album reprezintă atât începutul, cât și sfârșitul explorării tinereții.” Wooyoung a completat: „Prin cântecele noastre, ne dorim să avem un impact pozitiv asupra publicului. Am spus multe povești în acest album, pe care vrem să le transmitem și acelor oameni! Mi-ar plăcea ca ei să simtă acest mesaj.”

Despre piesa „The Real”, San a dezvăluit: „Prin acest cântec, am vrut să prezentăm realitatea în care trăiește grupul ATEEZ. Este un cântec care conține multe sunete melodice. Este o melodie combinată cu instrumente tradiționale coreene, dar și hip hop.” Hongjoong a spus: „În timp ce filmam pentru melodie, eu am purtat hanbok. Când am intrat așa în platou, m-am emoționat. Nu voi uita acel sentiment. Când lucram la album, mi-am dat seama că avem mult de reflectat asupra seriei întregi de albume.”

După ce a fost îndemnat să împărtășească un mesaj călduros pentru ATEEZ, Yunho a spus: „Chiar dacă se simte divin faptul că merităm toată dragostea după ce am depus atât de multă muncă, să nu uităm de unde am pornit! Le mulțumim mult familiilor noastre care ne susțin, dar și personalului care se află alături de noi. Cu toții am muncit din greu în acest an!!”

sursa: soompi

Un gând despre „Membrii ATEEZ vorbesc despre noul album și revenirea mult așteptată + altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s