WOODZ (Cho Seung Youn) discută despre albumul său, modă și altele

WOODZ (Cho Seung Youn) Talks About His Latest Album, Current Fashion Favorites, And More

WOODZ a fost invitat să participe în cadrul unui interviu și pictorial realizate de revista Singles!

În timpul interviului, WOODZ a vorbit despre modul în care s-a ocupat de activitățile promoționale ale mini-albumului său intitulat „ONLY LOVERS LEFT”, care a fost lansat în data de 5 octombrie.

Artistul a spus: „Am fost foarte ocupat cu realizarea albumului în sine. Desigur, și promovarea albumului a fost o activitate care m-a agitat, dar dacă mă gândesc acum, mi se pare că a fost mai obositor procesul de concepere al albumului. Probabil este așa, deoarece nu am avut suficient timp de relaxare. Voi fi ocupat și de acum încolo, deoarece trebuie să mă pregătesc pentru viitorul meu concert și o nouă revenire.”

Mai apoi, idolul a discutat despre mesajul pe care a vrut să îl transmită prin intermediul mini-albumului. A împărtășit: „Începând cu prima piesă până la a șasea, am vrut să încorporez sentimentul de iubire. Cred că persoanele care vor asculta albumul își vor da seama ce înseamnă dragostea. Sper că acestea vor aborda albumul asemenea unui film. Am depus mult efort pentru conceperea unui album care le permite ascultătorilor să treacă prin tot felul de emoții.”

Legat de articolele sale preferate în materie de modă, WOODZ a spus: „Nu sunt genul de persoană care alege un singur stil pe care să îl mențină. Aleg ce port în funcție de cum mă simt în acea zi. Recent, am încercat mai multe culori în ținutele mele. Am cumpărat o pereche de pantaloni din denim, acum ceva timp. Îmi plac mult brățările făcute din mărgele. Nu pot spune că sunt favoriții mei, însă port acești cercei zilnic. Aceștia au ajuns să facă parte din viața mea de zi cu zi, așa că au trecut de punctul în care pot fi numiți preferații mei. Am încercat mai multe mărimi, dar cred că aceștia mi se potrivesc cel mai bine.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s