MONSTA X are o evoluție emoționantă la „Good Morning America” + hitul „One Day” cucerește non-fanii

Monsta X

Trupa MONSTA X a revenit la matinalul postului american ABCGood Morning America„, pentru a  promova albumul în limba engleză „THE DREAMING„, care câștigă tot mai mulți non fani.

Minhyuk, Kihyun, Hyungwon, Joohoney și I.M. și-au păstrat prestația simplă și au apărut în emisiune în costume bej și albastru deschis pentru a se potrivi cu decorul.

Grupul a stat așezat pe scaune în timp ce a cântat live emoționat prima melodie pe pe album, intitulată „One Day”. Refranul său a fost atât de atractiv pentru producătorii show-ului, încât ei l-au redat și la finalul emisiunii.

Titlul „One Day” a fost lansat în septembrie. A fost  primul single în engleză lansat de grup după primul lor album în engleză, „All About Luv„, care a urcat până pe locul 5 în topul Billboard 200 în februarie 2020.

Kihyun a lansat o declarație despre lansarea single-ului și le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat: „A trecut foarte mult timp de când am lansat o melodie în limba engleză. Pentru a face această melodie, am avut mult sprijin și ajutor de la mulți alții”, a spus Kihyun la acea vreme. „Aș dori să mulțumesc sincer. Din cauza pandemiei, nu am putut să îi vedem MONBEBE ai noștri internaționali, cu toate acestea ei au fost întotdeauna lumina și energia pentru noi. Ca o mulțumire specială pentru MONBEBE ai noștri, am putut ajunge până aici. Vă rugăm să oferiți multă dragoste lui „One Day” și așteptați cu nerăbdare noile noastre melodii care vor apărea în viitorul apropiat!”

MONSTA X a lansat un lungmetraj pe 9 decembrie, intitulat „MONSTA X: THE DREAMING„, pentru a însoți cel de-al doilea album în limba engleză și pentru a le oferi fanilor o perspectivă asupra vieții membrilor grupului în ultimii șase ani în care idolii au fost o echipă. Filmul include, de asemenea, evoluții și filmări de la realizarea albumului lor actual.

Fanii MONSTA X au știut că grupul este mai mult decât capabil să lanseze un album de o asemenea perfecțiune. Însă, odată cu lansarea celui de-al doilea album în limba engleză, se pare că și cei care nu sunt fanii MONSTA X  își dau seama în sfârșit ce au pierdut.

Pentru că „THE DREAMING” a fost lansat pe 10 decembrie împreună cu filmul MONSTA X cu același nume, mulți trăiesc un fel de revelație. Poate că defapt sunt fani MONSTA X până la urmă (cum ar trebui să fie)!

Deci, nu este surprinzător faptul că „THE DREAMING”  a devenit noua lansare oficială favorită pentru săptămâna trecută.

Billboard a postat recent un sondaj pe site-ul lor, unde fanii muzicii au votat pentru lansarea lor preferată de săptămâna trecută. Sondajul a fost publicat vineri, 10 decembrie.

Deși albumul „THE DREAMING” fost lansat la sfârșitul săptămânii, el a devenit imediat ;i noua lansare preferată a săptămânii. Billboard a dezvăluit că albumul a câștigat un sondaj votat de cititori cu un procent uriaș de 86,72%.

Deși albumul se numește „THE DREAMING”, titlu care invită la vis, dacă nu ați avut încă ocazia, vă puteți dezmorți mai  jos cu al doilea videoclip, intitulat „You Problem„:

 

 

Sursa 1

Sursa 2

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s