Xiaoting și Mashiro din Kep1er s-au infectat cu COVID-19

Pe data de 14 decembrie, agenția trupei Kep1er, Wake One Entertainment, a venit cu o declarație pentru presă pentru a confirma că membrele Xiaoting și Mashiro s-au îmbolnăvit cu COVID-19.

Iată întreagă declarație a agenției:

„Pe data de 5 decembrie, un membru din personalul ce lucrează cu Kep1er a fost înștiințat că are rezultat pozitiv pentru COVID-19. Ca rezultat, toate persoanele care au fost în contact cu pacientul, inclusiv și membrele Kep1er, au fost testate pentru depistarea virusului. Atunci toți artiștii și membrii din personal au primit rezultate negative.

Totuși, pentru a preveni posibila împrăștiere a virusului, am decis ca testarea PRC să fie, pentru o perioadă, obligatorie. În timpul uneia dintre testările PCR obligatorii, Xiaoting și Mashiro au venit cu rezultate pozitive. Celelalte membre Kep1er au rezultate negative.

La momentul de față, cele două membre nu au simptome cum ar fi febră sau dificultate de respirație. Ceilalți membri din personal au fost testați negativ. În prezent, grupul a amânat toate activitățile și respectă toate măsurile de prevenire.

Vă promitem că noi vom face tot ce putem pentru a asigura sănătatea și siguranța artiștilor noștri, precum și a lucrătorilor agenției, aceasta fiind prioritatea de bază. De asemenea, promitem să susținem pe Mashiro și Xiaoting ca ele să se însănătoșească cât mai rapid. Ne cerem scuze pentru îngrijorările cauzate.”

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s