Chansung din 2PM anunță că se însoară + va deveni tată + părăsește JYP!

기사 대표 이미지:[SBS Star] 2PM CHANSUNG Announces Marriage & His Fiancees Pregnancy

Surpriză totală pentru fanii trupei 2PM și nu numai! Chansung anunță căsătoria și sarcina logodnicei sale, și o schimbare majoră și în viața profesională.
Pe 15 decembrie, idolul a postat pe contul său personal de Instagramul pentru a împărtăși o scrisoare scrisă de mână fanilor grupului  2PM, HOTTEST.

În scrisoare, membrul 2PM a împărtășit planurile pentru căsătorie, sarcina logodnicei sale și decizia sa de a părăsi actuala sa agenție JYP Entertainment anul viitor.

Iată aici mesajul său:

PENTRU THE HOTTEST

Bună ziua. Aici este Chansung de la 2PM.

Sezonul rece de iarnă este deja aici. Am început activitățile când aveam 17 ani și au trecut deja 15 ani. S-au întâmplat multe și au fost multe amintiri. Îi exprim recunoștința nesfârșită față de HOTTEST care a creat amintiri valoroase. Astăzi, vă povestesc despre schimbările și fericirea din viața mea.

Există cineva cu care am o relație de mult timp. Această persoană a fost locul de odihnă pentru inima mea instabilă și o prietenă cu care pot împărtăși orice de mult timp, iar ea a devenit iubita mea. În timp ce mă pregăteam și plănuiam căsătoria cu această persoană după eliberarea mea din armată, binecuvântarea unei noi vieți a venit la noi mai devreme decât era de așteptat și plănuim să ne căsătorim încă de la începutul anului viitor. Suntem foarte precauți, deoarece ea se află în stadiul incipient al sarcinii, dar vă împărtășesc această știre deoarece m-am gândit că ar trebui să vă spun vouă mai întâi.

Partenera mea pe acest drum de creare a unei noi familii nu are aceeași slujbă ca mine, așa că vă cer înțelegere generoasă pentru a nu o dezvălui.

În plus, contractul meu cu JYP Entertainment, cu care sunt de 15 ani, se încheie în ianuarie. Am trecut prin multe discuții cu compania în legătură cu gândul meu de a merge pe propriul meu drum odată cu adăugarea noii mele familii cu care voi continua viața și am ajuns la discuția reciprocă pentru a nu-mi reînnoi contractul. Decizia a fost luată comunicând cu viitorul meu ca prioritate, iar compania m-a susținut urându-mi să am un viitor strălucit. Compania este rădăcina mea și ca un vechi prieten și ne vom susține mereu dezvoltarea reciprocă. Calea mea definitivă nu a fost încă decisă, dar voi împărtăși planuri care nu vor cauza îngrijorare fanilor.

După ce am transmis atât de multe informații astăzi, sunt îngrijorat și îngrijorat de cum se vor simți HOTTEST ai noștri la veștile bruște. Voi munci din greu așa cum sunt acum, în viitorul apropiat, pentru a impresiona ca cel mai tânăr membru al lui 2PM Chansung și actorul Hwang Chansung.

Mulțumesc.

Felicitări și multă sănătate și fericire!!!

Ce părere aveți despre viitorul 2PM?

Surse: sbs news, soompi

Un gând despre „Chansung din 2PM anunță că se însoară + va deveni tată + părăsește JYP!

  1. Pingback: JYP Entertainment comentează despre contractele membrilor 2PM după decizia lui Chansung de a nu reînnoi | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s