JYP Entertainment comentează despre contractele membrilor 2PM după decizia lui Chansung de a nu reînnoi

Pe data de 15 decembrie, JYP Entertainment a vorbit despre contractele membrilor 2PM, după ce membrul Chansung a anunțat decizia de a nu reînnoi contractul în luna următoare.

Potrivit agenției JYPE, „Fiecare din membrii 2PM au reînnoit contractele în perioade diferite, de aceea contractele fiecăruia vor expira în perioade diferite. În cazul lui Chansung, contractul lui reînnoit va expira în luna ianuarie 2022. Însă, mai este mult timp până ce contractele lui Jun.K, Nichkhun, Wooyoung și Junho vor ajunge la sfârșit.”

Între timp, membrul Taecyeon a plecat de la JYP Entertainment încă în anul 2018, și este primul membru din grup care promovează sub o altă agenție. El a semnat cu agenția pentru actori 51K. Totuși, Taecyeon a demonstrat, în ciuda faptului că este acum la o altă agenție, că este posibil pentru trupa 2PM să promoveze împreună.

În timp ce nimic nu a fost adăugat de către agenție în legătură cu planurile lui Chansung după plecarea lui de la JYP Entertainment, idolul a asigurat fanii, printr-o scrisoare, că va continua să promoveze cu 2PM.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s