TWICE anulează concertul offline programat pe 24 decembrie în Coreea de Sud

Pe 16 decembrie, JYP Entertainment a făcut un anunț oficial legat de viitorul concert al trupei TWICE.

Potrivit anunțului, concertul offline TWICE, programat inițial să aibă loc pe 24, a fost anulat. Spectacolul a fost inițial programat să se desfășoare în perioada 24 – 26. Din cauza contextului pandemic, show-ul de vineri a fost anulat conform regulilor stricte de distanțare socială. În Coreea de Sud, începând cu 19 decembrie, programul de funcționare al sălilor de concert va fi limitat până la ora 22:00.

JYP Entertainment a anunțat: „Din acest motiv, concertul va avea loc doar online în perioada 25-26 decembrie, iar pe 26 decembrie se va ține un alt concert online pe platforma Beyond LIVE. Ne cerem scuze sincer tuturor celor care au așteptat cu nerăbdare să participe la concertul TWICE 4th WORLD TOUR ‘iii’”.

Internauții, inclusiv fanii trupei TWICE care au aflat știrile, au comentat: „ Ce vor face fanii care au cumpărat biletul pentru prima zi?”, „Am cumpărat bilete pentru vineri”, „Îmi pare rău pentru fanii care au cumpărat bilete pentru vineri”, „Nu au putut susține concertul mai devreme?” „Mă întreb dacă asta a fost cel mai bun lucru pe care l-au putut face” și ” Nu ar fi trebuit să anuleze concertul. Poate să-l fi făcut mai devreme.”

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s