[CCC] A doua judecată a lui Yang Hyun Suk: „cele două fețe” ale lui Han Seo Hee+ mesajele schimbate cu staff-ul YG

Articolul: Mărturia anti a ofițerului de poliție A, „Am fost surprins de atitudinea cu două fețe a lui Han Seo Hee..” Ce s-a întâmplat la procesul lui Yang Hyun Suk?

Sursa: Maeil Economy

Noi dezvăluiri au apărut la cel de-al doilea proces al lui Yang Hyun Suk.

Pe 6 decembrie, fostul CEO al agenției YG Entertainment a participat, îmbrăcat la costum negru, la cel de-al doilea proces pentru presupusele amenințări ale informatorului A (Han Seo Hee) ca fostul membru al iKON, B.I (Hanbin, 25 de ani) să nu fie investigat privind consumul de droguri. Ofițerul de poliție A, care a venit ca martor la primul proces, a participat și la cel de-al doilea proces și a dezvăluit alte mărturii despre presupusele acuzații de droguri împotriva lui B.I în timpul primei și celei de a doua investigații ale poliției.

Ofițerul A a dezvăluit în timpul celui de-al doilea proces că, după ce s-a gândit din nou la mărturia sa din primul proces, există părți pe care a vrut să le schimbe.

A mărturisise anterior că „a solicitat un mandat de arestare pentru Han Seo Hee, iar procurorul l-a respins la momentul respectiv. Pentru că Han Seo Hee a cooperat în timpul investigațiilor privind presupusa achiziție de droguri de către BI, astfel că ancheta a fost efectuată fără detenție. „ Cu toate acestea, el a corectat mărturia și a declarat, „partea despre respingerea mandatului de arestare a fost legată de un caz diferit. Erau multe cazuri legate de droguri la acea vreme, așa că am fost confuz”.

În interogatoriul care a urmat, avocatul lui Yang Hyun Suk a subliniat: „După arestarea legată de droguri, în prima și a doua investigație a lui Han Seo Hee, nu ați spus că Han Seo Hee a spus că i-a furnizat droguri lui Kim Han-bin? ? Nu este scris așa ceva în raportul dumneavoastră? „

Ofițerul A a răspuns: „La momentul respectiv, când am solicitat un mandat de arestare pentru Han Seo Hee, am scris în raport că am efectuat interogatorii separat pentru celelalte infracțiuni ale ei, de aceea afirmațiile ei despre Kim Han Bin nu erau incluse în rapoartele 1 și 2. Este adevărat că Han Seo Hee a spus că i-a furnizat droguri lui Kim Han Bin, dar a ezitat să se înscrie ca informator despre droguri pentru că a spus că „au fost foarte apropiați.” De aceea nu prea s-a scris despre asta.”

În ceea ce privește a treia anchetă a poliției în care Han Seo Hee a participat la citație cu avocatul ei, A a dezvăluit: „Atmosfera cu avocatul ei în timpul acelei anchete nu a fost tipică. Avocatul nu este de obicei acolo pentru a-l ajuta pe suspect? Cu toate acestea, nu a fost obișnuită. Se pare că avocatul ei nu o proteja deloc pe Han Seo Hee, dar mai degrabă părea că îl protejează pe Kim Han Bin. Avocatul nu i-a permis niciodată să răspundă direct, așa că m-am certat cu el de câteva ori. Am aflat mai târziu că Han Seo Hee a devenit turnătoare și am dezvăluit că ancheta a fost închisă din cauza relației strânse dintre poliție și YG. „

El a adăugat: „Han Seo Hee m-a contactat și mi-a cerut să-i confirm reporterului că a plâns în timpul celei de-a treia anchete. Acum că mă gândesc la asta, ea m-a contactat după ce a trimis raportul ei prin care turna numele altora, dar nu eram complet conștient de asta la acea vreme. Abia după ce am fost investigat pentru neglijență am aflat că ea a raportat acest lucru. Atunci am devenit conștient de natura „cu două fețe” a lui Han Seo Hee”.

„Afirmațiile ei conform cărora ancheta a fost anulată din cauza complicității poliției cu YG nu sunt adevărate”.

Când a fost întrebat de avocatul lui Yang Hyun Suk dacă „a fost vreodată rugat de cineva de la YG să scoată (șteargî) orice rapoarte scrise sau să nu îl investigheze pe Kim Han Hin”, el a răspuns „Nu”, adăugând: „Cu privire la Kim Han Bin”.Cazul a fost amânat din cauza unui program urgent.”

După audieri ale martorilor din ambele părți, judecătorul a cerut lămuriri cu privire la mesajele text pe care Han Seo Hee le-ar fi trimis angajatului B  de la YG după prima și a doua investigație. Han Seo Hee a scris: „Oppa, tocmai am fost eliberată după investigații. Am făcut bine, nu?”

El l-a întrebat pe ofițerul A: „Având în vedere faptul că Han Seo Hee a trimis un astfel de mesaj. Ar fi putut ea să insiste (nu l-a dat de gol pe Kim Han- Bin) și să fi contactat angajatul YG B pentru a întreba dacă „a făcut bine?”

A a răspuns: „Am auzit că a trimis un astfel de mesaj. Și mie îmi este rușine. Mă întreb de ce ne-a spus toate astea despre Kim Han Bin în primul rând”.

Han Seo Hee a mărturisit verbal că a furnizat droguri în timpul primei și celei de-a doua investigații. Totuși, după ce a fost eliberată, ea și-a inversat declarațiile conform cărora ceea ce a dezvăluit anterior este „fals”. Mai târziu, ea a dezvăluit într-un raport că „a fost chemată în biroul de la etajul 7 al lui Yang Hyun Suk la YG și i s-a ordonat să-și schimbe declarațiile. Yang Hyun Suk ar fi amenințat-o spunând: „Pot să te elimin din industria divertismentului”.

Yang Hyun Suk a negat toate acuzațiile spunând că „este adevărat că s-a întâlnit cu Han Seo Hee la biroul său, dar că nu a amenințat-o sau a constrâns-o niciodată să-i revizuiască declarațiile”.

Următorul proces al lui Yang Hyun Suk este programat pentru 21 martie din cauza unei modificări solicitate de instanță.

Han Seo Hee este în prezent în închisoare pentru că și-a injectat metanfetamina în timp ce se afla în probațiune.

[+273, -8] Fiica farmaciei Yang ..
[+149, -11] Han Seo-hee este foarte înfricoșătoare ㄷㄷㄷ
[+87, -23] Acesta este motivul pentru care nu-ți vine să crezi cuvintele care ies din gura unui drogat ㅋㅋ
[+70, -8] Acel criminal Yang Hyun Suk este și el unul ciudat…
[+37, -1] Este important ce a făcut Han Seo Hee? Cheia aici este dacă YG și Yang Hyun Suk s-au înțeles cu poliția pentru a îngropa investigațiile. De ce este Han Seo Hee târâtă din nou?
[+33, -1] Chiar și dinainte am avut întotdeauna acest sentiment ciudat și rău despre el… doar din ochii lui. El a fost CEO, dar el spune în mod constant același lucru… cu siguranță există ceva acolo…
[+25, -5] Nu doar pe Yang Hyun Suk, puneți-i și pe Big Bang… infracțiunea accidentului de mașină… Burning Sun… Drogurile lui BI și toate acele droguri de la YG… Conexiuni Choi Soonsil … coliziuni cu gangsterii .. etc. YG nu este o agenție de „Divertisment”, ci o agenție de „Crime”, iar la cârma sa se află cel mai bun criminal Yang Hyun Suk, care a făcut tot posibilul. Să ne asigurăm că a fost aruncat în închisoare pentru cel puțin 5 ani ㅠㅠ.
[+13, -0] Han Seo Hee nu pare să aibă creierul unei persoane normale…
[+8, -0] Ah, Seo Tai-ji trebuie să fi suferit promovarea cu un gunoi ca el..
[+6, -0] Poliția și judecătorii din țara noastră sunt toți în buzunarele firmelor mari de droguri precum YG. De aceea pedepsele lor sunt mereu inexistente.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s