Kim Nam Gil și Jin Sun Kyu vor colabora pentru a prinde un criminal periculos în noua dramă „Those Who Read Hearts of Evil”

Kim Nam Gil y Jin Sun Kyu se unen para atrapar al culpable en un intrigante póster para un nuevo drama

Viitoarea dramă de la SBS, „Those Who Read Hearts of Evil”, a lansat un nou poster pentru actorii Kim Nam Gil și Jin Sun Kyu!

„Those Who Read Hearts of Evil” se bazează pe un roman cu același nume și a fost scrisă de Kwon Il Yong și Go Na Moo. Această dramă va spune povestea primului profiler criminal din Coreea de Sud.

Kim Nam Gil îl va juca pe profilerul Song Ha Young din echipa de investigații științifice de analiză a comportamentului criminal din cadrul Agenției Metropolitane de Poliție din Seul. Deși Song Ha Young pare să fie lipsit de emoții, citește foarte bine oamenii. Jin Sun Kyu va juca rolul lui Gook Young Soo, liderul echipei de analiză a comportamentului criminal.

Noul poster ne arată cum cele două personaje merg prin ploaie și este scris: „De ce ai crezut că acea persoană este vinovată?” și „De ce ai crezut că acea persoană este nevinovată?”

De asemenea, au fost lansate și două poze individuale cu Jin Sun Kyu. “Those Who Read Hearts of Evil” va avea premierea pe 14 februarie, când  “Now We Are Breaking Up“ va difuza ultimul episod.

Sursa: soompi.es

2 gânduri despre „Kim Nam Gil și Jin Sun Kyu vor colabora pentru a prinde un criminal periculos în noua dramă „Those Who Read Hearts of Evil”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s