Celebritățile coreene și secretele lor legate de îngrijirea pielii

Aceștia sunt artiștii care au dat sfaturi legate de îngrijirea pielii!

În ciuda faptului că există numeroase articole postate online referitoare la sfaturi pentru protejarea și îngrijirea tenului și a pielii, idolii coreeni nu se abat de la a-și împărtăși propria rutină și de a da sfaturi fanilor. Așadar, am pregătit un articol cu câțiva dintre acești idoli și care sunt secretele lor în materie de păstrarea unui ten curat și altele!

1) Yeosang din ATEEZ nu își hidratează întreaga față. Dacă ești genul de persoană care își face o hidratare completă a feței, vei fi surprins să afli că acest idol nu procedează așa. În loc să folosească produsul pentru toată pielea feței, acesta preferă să hidrateze doar anumite părți: „De obicei, folosesc toner pentru toată față, însă crema hidratantă nu o aplic pe frunte. Dacă fac asta, îmi apar multe coșuri” a dezvăluit acesta într-un interviu.

2. Ha Ji Won strălucește după cea bea soju. Probabil că ați auzit că mulți oameni vorbesc despre evitarea alcoolului în timpul rutinei de îngrijire a pielii. Deși este valabil pentru unele persoane, actrița Ha Ji Won susține că pielea sa este mai curată după ce bea soju. Aceasta a spus: „De câte ori beau soju cu mere și lămâie, primesc multe complimente în următoarele zile legate de aspectul pielii mele.”

3. Kihyun din MONSTA X are o rutină destul de intensă, deoarece Kihyun este genul de persoană care nu are răbdare. I.M a spus despre rutina artistului: „Deseori aplică cremă cu o lovitură destul de zgomotoasă peste față.”

4. JiU din DREAMCATCHER folosește cartofi. O mască de față specială pentru hidratarea feței este metoda folosită adesea de artistă. Aceasta a spus: „Ajută foarte mult la hidratarea pielii. Atunci când este cald afară, o mască din cartofi este alegerea perfectă pentru răcorire!”

5. Song Joong Ki și Song Hye-Kyo folosesc lapte. Cei doi artiști au recunoscut de multe ori că își curăță ocazional pielea feței cu lapte, deoarece este un bun tratament contra pielii uscate.

6. Han Sunhwa din Secret folosește pudră din fasole. Pentru a avea o piele cât mai hidratată, artista folosește o mască de față făcută acasă chiar de ea, din pudră de fasole și lapte.

sursa: allkpop

12 gânduri despre „Celebritățile coreene și secretele lor legate de îngrijirea pielii

 1. Melinda Kiss

  Un articol foarte interesant. Nu am încercat pana acum să îmi curăț fața cu lapte, dar voi încerca. La fel procedez și eu, ca și Yeosang. Doar anumite părți Ale feței le pot da cu cremă, altfel îmi apar coșuri. Este bine de știut 😅😅🙌

  Apreciază

  Răspunde
 2. Bianca

  Sincer și eu am încercat să îmi curăț fața cu lapte și spre surprinderea mea chiar am simțit că este mai hidratată cumva.
  A mai încercat cineva din metodele astea?

  P.S.: Chiar îmi plac aceste articole kbeauty și sper să fie publicate mai des 🙂

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s