5 K-Drame subestimate din 2021

5 Underrated K-Dramas Of 2021

Anul 2021 se încheie și, dacă nu mai știți la ce să vă uitați, aveți mai jos o listă cu propuneri de K-drame bune, despre care însă s-a vorbit mai puțin în ultima vreme.

În 2021 trecut, am avut parte de multe K-drame foarte așteptate, care au inclus câteva mega vedete, scenariști de seamă și regizori premiați. Odată cu succesul acestor K-drame, în lumina reflectoarelor, au existat și o parte echitabilă de K-drame despre care nu s-a vorbit atât de mult. Iată cinci K-drame subestimate care au meritat mai multă atenție și dragoste!

1. “Dali and Cocky Prince”

Avându-i pe Kim Min Jae și Park Gyu Young în rolurile principale, „Dali și Cocky Prince” spune povestea unui bărbat pe nume Jin Mu Hak, care nu a citit foarte mult la viața lui, dar știe cum să câștige mulți bani. El o întâlnește pe Kim Dal Li (Park Gyu Young), directorul unei galerii de artă. Aceasta își pierde toate bunurile după ce tatăl ei moare și trebuie să găsească o modalitate de a-și menține galeria de artă pe linia de plutire. Jin Mu Hak îi împrumută niște bani, dar ajunge și să se îndrăgostească de ea.

„Dali and Cocky Prince” este o dulce poveste de dragoste care te va face să zâmbești de la început până la sfârșit. Cea mai drăguță parte a seriei este că Mu Hak se îndrăgostește de adorabila Dal Li și i se oferă cu totul pe tavă. Afecțiunea lui pentru ea este atât de evidentă și nici măcar nu încearcă să o ascundă. Veți aprecia, de asemenea, aspectul vindecător al seriei, pe măsură ce Dal Li este smulsă dintr-o viață foarte confortabilă, și ajunge foarte jos, dar se regăsește.

Este un serial perfect de vizionat dacă vreți ceva reconfortant și drăguț!

2. “Reflection of You”

Jung Hee Joo (Go Hyung Jung) crește în sărăcie și ajunge să se căsătorească cu un bărbat bogat care o iubește foarte mult. Cei doi au o fiică și par să trăiască fericiți. Cu toate acestea, se dezvăluie treptat că Hee Joo a avut o aventură cu logodnicul unuia dintre prietenii ei apropiați, interpretat de Kim Jae Young. Acest vârtej de poveste descoperă emoția și relațiile complicate pe care acești prieteni și iubiți le au între ei. 

„Reflection of You” este serialul dramatic de care nu știai că ai nevoie. Acest serial a fost destul de popular în Coreea, dar nu s-a vorbit atât de mult la nivel internațional. Ceea ce l-a făcut atât de convingător de vizionat a fost că publicul nu a cunoscut motivele personajelor și ce se va întâmpla până la sfârșit. Imprevizibilitatea și dorința de a cunoaște rezultatul au făcut din această serie o K-drama de succes ce trebuie vizionată.

3. “She Would Never Know”

Serialul se bazează pe un popular roman web. Spune povestea de dragoste dintre doi angajați ai unui birou care lucrează pentru un brand de cosmetice. Won Jin Ah o interpretează pe Yoon Song Ah, iar Rowoon din SF9 îl interpretează pe Chae Hyun Seung. Chae Hyun Seung se îndrăgostește la prima vedere de Song Ah, iar cei doi încep o poveste de dragoste pasională.

Să-l vezi pe Rowoon într-un serial romantic este întotdeauna o binecuvântare. El reușește întodeauna să facă orice filmare să strălucească, iar chimia lui cu partenerele sale este mereu explozivă, ceea ce este total cazul în această serie. Cei doi actori principali arată o dragoste și o poveste adorabilă cu elemente ale unui serial romantic de dragoste clasic; nu se poate să rămână cineva de piatră când vede cât de mult se îndrăgostesc cei doi.

4. “Work Later, Drink Now”

Acest serial le are în rolurile principale pe Jung Eun Ji de la Apink, Han Sun Hwa și Lee Sun Bin. Este vorba de trei femei cărora le place să se întâlnească și să se relaxeze la un pahar după muncă. Cele trei au diverse stresuri și greutăți, dar sunt capabile să se sprijine ua pe alta și să își ceară ajutorul reciproc.

Serialul este ideal  de urmărit dacă doriți să vă relaxați și să vedeți o atmosferă adorabilă. Cele trei actrițe au un farmec atât de molipsitor încât îți vei dori să faci parte din acest grup. Este isteric și vindecător, în același timp, cândcum  aceste trei femei încearcă să supraviețuiască  joburilor dificile și stresante. Chimia lor este atât plăcută cât și amuzantă de urmărit.

5. “Let Me Be Your Knight”

Acest serial îl arată pe Lee Jun Young din U-Kiss în rolul liderului unui grup popular K-pop numit LUNA. Pentru că suferă de somnambulism și alte probleme de sănătate mintală, managerul său o angajează pe In Yoon Joo (Jung In Sun) ca medic psihiatru, pentru a trăi cu grupul de idoli. Ceea ce LUNA nu știe este că Yoon Joo nu este de fapt medic.

Dacă vă plac comediile K-drame pline de idoli, „Let Me Be Your Knight” este perfect. În primul rând, pentru că îl puteți din nou vedea pe Lee Jun Young într-un alt idol K-drama anul acesta, după apariția sa în „Imitation”, ceea ce este incitant. El a dovedit într-o perioadă scurtă de timp că abilitățile sale de actor depășesc așteptările și, în această serie, este capabil să demonstreze acele abilități naturale. Și, deși serialul nu s-a terminat încă, încă se dovedește a fi un serial ușor deprivit și încântător. Vă veți bucura foarte mult să vedeți dragostea dintre un idol popular și psihiatrul său.

Personal, am privit trei din cele cinci de mai sus, și pot spune sincer că mă voi apuca să le urmăresc și pe celelalte două.

Voi ce seriale v-ați dori să vedeți?

 

Sursa

8 gânduri despre „5 K-Drame subestimate din 2021

  1. caraght

    Spre surprinderea mea chiar mi-a plăcut Dali and Cocky Prince, nu avem așteptări mari atunci când am început-o. Mi-a plăcut mult de Kim Dal Li! Recomand!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s