5 trupe k-pop ce s-au despărțit în anul 2021

După cum știm, grupurile K-Pop lucrează de obicei cu un contract care durează în mare 5-7 ani, iar în unele cazuri, contractul este prelungit. Acest lucru depinde de o mulțime de factori, cum ar fi popularitatea grupului, relația cu compania etc. Ca în fiecare an, în 2021, multe grupuri K-pop s-au desființat atunci când contractul a ajuns la sfârșit. Să ne aducem aminte de trupele care s-au despărțit în acest an.

GOT7

A fost primul grup care s-a desființat la începutul anului acesta. GOT7 a fost activ din ianuarie 2014 până în ianuarie 2021, atunci când contractul cu JYP entertainment s-a terminat. Majoritatea fanilor s-au întristat de această veste, dar unii au acceptat ideea, pentru că, de-a lungul anilor, se credea că grupul a fost maltratat de compania lor. Piesa de debut a trupei a fost ”Girls Girls Girls”.

IZONE

Grupul de fete s-a desființat oficial pe 29 aprilie, după ce a expirat contractul de doi ani și jumătate. Grupul a avut 12 membre și s-a format din câștigătoarele emisiunii de supraviețuire, „Produce 48”. După desființare, cele trei membre japoneze s-au întors în țara lor natală. Fetele au debutat cu melodia ”La Vie en Rose”.

Seven O’Clock

Seven O’Clock și-a făcut debutul pe 16 martie 2017, cu mini-albumul „Butterfly Effect”. De-a lungul anilor, grupul a avut multe schimbări de membrii. După ce a fost activă timp de aproape patru ani, trupa s-a destrămat oficial pe 2 martie 2021, după încheierea contractului. ”Echo” a fost piesa de debut a băieților.

HOTSHOT

Trupa și-a făcut debutul în octombrie 2014 cu single-ul, „Take a Shot”. După ce a fost activă timp de șapte ani, trupa și-a încheiat contractul și s-a despărțit de agenția, Star Crew Entertainment. Băieții s-au despărțit oficial în martie 2021.

GFRIEND

A fost cel mai brusc anunț de despărțire de până acum. Vestea a apărut pe 18 mai, iar grupul s-a despărțit pe 22 mai. De asemenea, se spunea că fetelor se pregăteau pentru lansarea de noi melodii. Fanii au fost tare confuzi și extrem de supărați de anunțul brusc. Fetele au debutat în anul 2015 cu melodia ”Glass Bead”.

Sursa: allkpop.com

9 gânduri despre „5 trupe k-pop ce s-au despărțit în anul 2021

 1. zicoji13

  Cel mai dor îmi e de GOT7, dar mă bucur să-i știu pe băieți bine și activi în acest plan.
  Și de Seven O’Clock, ținând cont c-am stanat trupa de la debut, și am participat la ceva activități dedicate.
  HOTSHOT – parcă a fost așa liniște și la ei

  Apreciază

  Răspunde
 2. Anca Enache

  Scuze dar cine a scris articolul asta? Are you stupid or what? Doar pt ca nu mai sunt in aceeasi companie nu inseamna ca GOT7 nu mai exista. Get your facts right you ignorant fucks 🙂 nici o traducere nu sunteti in stare sa faceti

  Apreciază

  Răspunde
  1. tina

   Hey, nu era nevoie sa jignesti, dar oarecum sunt de acord cu tine. Articolul este copiat dupa cel care circula pe allkpop, nimic gresit pana aici, doar ca unele informatii din articolul „original” ( cine stie de unde l-a luat si allk) sunt gresite. In al doilea rand, „maltratat” inseamna abuzat fizic, chinuit, ceea ce nu e cazul lor, ci doar au fost tratati urat, nedreptatiti de catre companie.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s