Deși Lee Jin Wook și Gong Seung Yeon sunt cuplu, se rănesc constant în “Bulgasal”

Lee Jin Wook And Gong Seung Yeon Are A Married Couple Ready To Fight To The Death In “Bulgasal”

Noua dramă marca tvN ne dezvăluie dinamica mariajului lui Lee Jin Wook!

Bulgasal este o dramă fantasy care spune povestea lui Dan Hwal (interpretat de Lee Jin Wook), un bulgasal (creatură mitică care nu îmbătrănește și este nemuritoare) care acum câteva secole în urmă a fost om. Kwon Nara o interpretează pe Min Sang Woon, o femeie care se reîncarnează în mod repetat și fuge mereu de bulgasal.

Gong Seung Yeon o joacă pe Dan Sol, soția lui Dan Hwal de acum 600 de ani, care a fost înzestrată cu o putere misterioasă pe care ceilalți nu o puteau înțelege. Întrucât este singura fată a mărețului general Dan Geuk (interpretat de Jung Jin Young), aceasta este forțată să se căsătorească cu Dan Hwal.

La început, Dan Hwal a fost un copil obișnuit, dar care a fost blestemat de bulgasal. De-a lungul copilăriei, părinții l-au părăsit, iar sătenii îl evitau, îl trautau urât și chiar au încercat de mai multe ori să îl ucidă. Dar generalul Dan Geuk l-a salvat și a devenit tatăl său adoptiv. Acum, Dan Hwak este un soldat care deși excelează pe câmpul de luptă, are probleme în viața de familie. Soția lui nu-l iubește, iar băiatul cel mare are probleme de sănătate. Cei doi soți se rănesc constant, iar mariajul devine unul toxic.

În fotografiile dezvăluite din primul episod, Dan Sol a încercat să-l atace cu o sabie pe soțul său, dar Dan Hwal îi anticipează mișcările și o oprește. Acesta prinde sabia cu mâna liberă și o ține strâns pe soția lui.

Serialul a avut premiera pe 18 decembrie.

Sursa: soompi

Un gând despre „Deși Lee Jin Wook și Gong Seung Yeon sunt cuplu, se rănesc constant în “Bulgasal”

  1. Jolyne

    Nu am văzut drama, dar cu siguranță în vacanta de iarna (foarte lunga de altfel) o sa o vizionez. Îmi da o stare de drama mai veche, făcut asa prin 2007-2009. De-abia aștept sa ma apuc!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s