Stilistul grupului IVE este criticat pentru că a îmbrăcat-o pe Jang Wonyoung diferit de restul membrelor

AM

Stilistul grupului IVE a primit critici deoarece a îmbrăcat-o pe Jang Wonyoung diferit față de restul grupului la „KBS Song Festival 2021”.

IVE a participat pe data de 17 decembrie la festivalul muzical „KBS Song Festival 2021”, iar stilistul grupului a adunat comentarii negative în urma deciziei de a o îmbrăca pe Wonyoung în haine complet diferite de cele ale colegelor sale de trupă.

În timp ce Yujin, Gaeul, Rei, Liz și Leeseo au fost îmbrăcate în rochii albe accesorizate cu bijuterii de argint și cizme albe, Wonyoung a purtat o rochie neagră alături de bijuterii aurii și cizme negre.

Inițial s-a crezut că diferența de ținută se datora faptului că membra IVE era repartizată pentru rolul de MC. Această teorie s-a dovedit a fi falsă atunci când ceilalți prezentatori ai spectacolului, Sunghoon din ENHYPEN, Soobin din TXT și Arin din Oh My Girl, au fost văzuți purtând ținute albe.

KBS Gayo Daechukje

În timpul prestației melodiei „ELEVEN”, Wonyoung și-a schimbat ținuta pentru a se potrivi cu celelalte membre, însă a fost iarăşi catalogată drept diferită. În timp ce colegele sale au purtat pantaloni scurți, Wonyoung  a purtat o fustă de tulle.

IVE

Fanii consideră că Wonyoung primește tratament preferențial și își fac griji că va putea primi comentarii răutăcioase legate de acest lucru. De asemenea, DIVE, fandom-ul grupului, își doresc ca pe viitor să le vadă și pe celelalte membre strălucind.

Sursa

2 gânduri despre „Stilistul grupului IVE este criticat pentru că a îmbrăcat-o pe Jang Wonyoung diferit de restul membrelor

 1. mariagrafu

  Sincer, ea iese cel mai mult în evidență … Însă mă tem de oamenii care o sa ii de-a cu hate pentru că deja trupa ia cu asalt topurile deși este o trupa începătoare

  Apreciază

  Răspunde
 2. Mămăruță

  Mi se pare puțin cam risky ce face stylistul, mai ales pentru că ea va fi prima care va primi hate în situații de genul, chiar dacă nu e vina ei. Sincer vorbind, sper doar că nu vor exista probleme sau favoritisme care ar putea să le strice imaginea, mai ales după acest debutul lor care a dat lovitura deja în industrie. Le doresc numai bine!

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s