Membrii trupei ATEEZ sunt testați negativi pentru COVID-19, după ce un membru din personalul emisiunii ”Music Core” iese pozitiv

Se pare că ATEEZ poate să revină la activitățile stabilite.

Pe 18 decembrie, agenția trupei ATEEZ, KQ Entertainment, a lansat o declarație după ce un membru din personalul emisiunii Music Core de pe MBC, a fost testat pozitiv pentru COVID-19. În declarație, agenția a dezvăluit că membrii ATEEZ și personalul vor intra în izolare până când vor ieși rezultatele testelor COVID-19.

În aceeași declarație, reprezentantul a mai anunțat că evenimentul QQ Music Live și fan-meeting-ul cu fanii organizate cu ocazia lansării albumului „ZERO: FEVER EPILOGUE” au fost amânate, iar mai multe detalii vor fi publicate în curând.

În dimineața zilei de 19 decembrie, KQ Entertainment a lansat o altă declarație în care anunță că toți membrii și personalul au fost testați negativi pentru COVID-19 și își vor continua activitățile.

Sursa: allkpop.com

4 gânduri despre „Membrii trupei ATEEZ sunt testați negativi pentru COVID-19, după ce un membru din personalul emisiunii ”Music Core” iese pozitiv

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s