Sung Si Kyung își cere iertare după ce a fost tras la răspundere de un vecin căruia i-a cauzat inconveniențe

Cântărețul Sung Si Kyung își cere scuze pentru cauzarea anumitor probleme unui vecin de-al său.

În weekend, un internaut s-a plâns pe un forum online de vecinul său celebru. „Cântărețul „S” locuiește în apartamentul de deasupra mea. În fiecare zi, aud cum tropăie cu pașii lui apăsați „koong koong koong” și chiar și acum cântă muzică mult prea tare”, a scris acesta. De fiecare dată când această celebritate apare într-o reclamă, îmi vine să-mi sparg televizorul. Nu pot să cred că el spune „somn ușor”. Nu voi putea dormi deloc câtă vreme face atâta gălăgie”.

Deoarece „somn ușor” este un slogan popular folosit de cântărețul de balade Sung Si Kyung, mulți internauți care au văzut postarea au ajuns la concluzia că este vorba de el.

Sung Si Kyung a confirmat aceste speculații pe data de 19 decembrie, când a intrat pe contul său personal de Instagram, și a postat o fotografie, alături de mesajul: „În ziua aceea [când postarea internautului a fost publicată], m-am dus direct la vecinul care locuiește sub mine și mi-am cerut scuze spunând că îmi pare rău și întrucât acesta, din fericire, mi-a ascultat bine muzica, promit că voi fi mai atent pe viitor [față de acțiunile mele]”.

Apoi, artistul a continuat, explicând situația. Se pare că el dorise să gătească cina acasă pentru membrii trupei sale, deoarece nu puteau mânca la restaurant din cauza recomandărilor pentru prevenția răspândirii COVID-19. Ei au vrut să asculte muzică și, în ciuda faptului că era noaptea târziu, au pus câteva melodii de pe YouTube, la primul etaj al reședinței sale.

Cântărețul a menționat că atunci când ascultă ceva de pe YouTube, în mod normal, o face la etajul doi și folosește căști în loc să dea drumul la difuzoare, adăugând: „Ca interpret muzical, nu ascult cântece tare în fiecare zi. Îmi petrec cea mai mare parte a timpului afară. În viitor, voi fi mai precaut„. 

Pentru a nu face prea multă gălăgie, Sung Si Kyung a spus că folosește un tampon de reducere a zgomotului pentru a atenua sunetul pe care îl fac scaunele lui când le mută dintr-o parte în alta. De asemenea, poartă papuci de casă, „aproape că merge în vârful degetelor” și încearcă să locuiască mai ales la etajul al doilea. „Deoarece este o reședință comună, cred că ar trebui să ne luăm în considerare vecinii, să ne tratăm cu respect unii pe alții și, desigur, să fim mai atenți”. 

Cântărețul și-a încheiat mesajul cerându-și scuze atât vecinului său, cât și fanilor săi. Puteți vedea postarea artistului mai jos.

În altă ordine de idei, Sung Si Kyung, Lee Seung Gi și Lee Da Hee vor fi prezentatorii celei de-a 36-ea ediție a galei de decernare a premiilor „Golden Disc Awards”, care va avea loc pe data de 8 ianuarie 2022.

Sursa

Un gând despre „Sung Si Kyung își cere iertare după ce a fost tras la răspundere de un vecin căruia i-a cauzat inconveniențe

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s