“The Red Sleeve” și “Young Lady And Gentleman” stabilesc un nou record personal, iar “Snowdrop” și “Bulgasal” au un început promițător

“The Red Sleeve” y “Young Lady And Gentleman” alcanzan récords personales mientras “Snowdrop” y “Bulgasal” se unen a la carrera de las audiencias

Se pare că în acest weekend s-a dat o luptă cruntă în clasamentele de audiență!

Din cauza unor probleme tehnice cu sistemul de rating de pe portalul Nielsen Korea, ratingurile pentru 18 și 19 decembrie au fost dezvăluite pe 20 decembrie.

„Snowdrop” de pe JTBC a avut premiera cu un rating la nivel național de 2.9% pe 18 decembrie și un rating de 3.8% pe 19 decembrie.

„Bulgasal” de pe tvN a înregistrat ratinguri la nivel național de 6,3% și 5,8% pentru episoadele sale din 18 și, respectiv, 19 decembrie. Drama fantastică este interpretată de Lee Jin Wook în rolul lui Dan Hwal, un bulgasal (o creatură mitică care nu poate muri sau îmbătrâni) care a fost odată om cu secole în urmă. Kwon Nara o interpretează pe Min Sang Woon, o femeie care se reîncarnează în mod repetat în timp ce fuge de Bulgasal și își amintește de toate viețile anterioare.

Drama de vineri-sâmbătă de pe MBC, „The Red Sleeve” a crescut și mai mult în audiență, având un rezultat de 13,3% pentru episodul 12 din 18 decembrie. Acest lucru bate recordul anterior al dramei de 12,8%, atins cu episodul 11 ​​din 17 decembrie.

Drama de weekend de pe canalul KBS2, „Young Lady and Gentleman”, a continuat să se claseze pe locul 1 în orarul său de difuzare, stabilind un rezultat 31,6% pe 18 decembrie și 34,5% pe 19 decembrie. „The King of Tears, Lee Bang Won” de pe KBS1 a înregistrat ratinguri de audientă de 8,8% și 9,2% pe 18 și, respectiv, 19 decembrie.

„Uncle” de pe TV Chosun s-a bucurat de o creștere semnificativă, obținând un rating de 5,0% la nivel național pentru episodul 3 din 18 decembrie. Episodul 4 din 19 decembrie a înregistrat un rezultat de audiență de 4,4%.

„Chimera” de pe OCN s-a terminat cu un rating de 1,7% pe 18 decembrie și 2,4 %, pe 19 decembrie, un maxim istoric pentru dramă. „Bad and Crazy” de pe tvN, care a avut premiera pe 17 decembrie cu un rating de 4,5%, a obținut 3,7% rating pentru cel de-al doilea episod pe 18 decembrie.

Drama de pe postul SBS, „Let Me Be Your Knight”, a fost difuzată cu un rating de 1,2% pe 19 decembrie, marcând o ușoară scădere față de episodul trecut.

Sursa: soompi.es

Un gând despre „“The Red Sleeve” și “Young Lady And Gentleman” stabilesc un nou record personal, iar “Snowdrop” și “Bulgasal” au un început promițător

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s