O companie locală a fost „terorizată” pentru sponsorizarea lor din K-drama JTBC „Snowdrop”

news-thumbnail

Unii coreeni le-au cerut proprietarilor unei afaceri să nu mai sponsorizeze drama „Snowdrop”.

Afacerea locală se intitulează „Antique France”. Ei vând mobilier de epocă și articole de uz casnic în Gwangju, Coreea de Sud. S-a dezvăluit că mai multe dintre colecțiile lor au fost folosite în „Snowdrop”. Odată cu controversa de denaturare a istoriei din jurul dramei, compania locală a fost contactată de mai multe ori, fiindu-i solicitat să oprească sponsorizarea lor în dramă.

Recent, un utilizator și-a distribuit mesajele schimbate pe Instagram cu compania. Compania locală a dezvăluit: „Am retras sponsorizarea ieri. Vă rugăm să nu ne căutați. Ce faceți? Sunt 10 persoane care ne contactează acum.” Utilizatorul a răspuns: „Deoarece sunteți o companie situată în Gwangju (unde protestele democratice au fost severe), se pare că mulți oameni vă adresează întrebări. Se pare că mulți încă nu știu că v-ați retras deja sponsorizarea. De aceea poate ar trebui să încarc acest lucru pe site-ul comunității că v-ați retras sprijinul? Atunci probabil că nu veți mai primi întrebări.”

Deși magazinul le-a spus că nu trebuie să încarce conversația pe web, utilizatorul a făcut-o totuși. Compania a explicat: „Pentru că continui să primesc multe interogări, JTBC a spus că vor elimina totul pentru noi. Nu trebuie să le încărcați”.

După cum sa raportat anterior, „Snowdrop” s-a confruntat cu reacții și critici pentru că ar fi denaturat istoria Coreei de Sud. Sute de mii de coreeni au semnat și petiția adresată Casei Albastre, cerând anularea dramei. Până în prezent, drama este încă în curs de revizuire, iar JTBC a spus ferm că va continua să difuzeze episoadele viitoare din „Snowdrop”.

 

Sursa

Un gând despre „O companie locală a fost „terorizată” pentru sponsorizarea lor din K-drama JTBC „Snowdrop”

  1. Yuki

    Ori sunt eu mai prostuță,Ori nu-i înțeleg de ajuns pe coreeni..dar ce tot se învârt în jurul serialului acestuia și se prostesc pe eii.Stiu istoria despre dar totuși e un serial..pe mine una chiar ma prins are acel ceva..Coreeni ar trebui să nu mai pună la suflet chiar tot și doar să savureaze …..

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s