Jin explică porecla „Worldwide Handsome”, vorbește despre trupa BTS + altele

BTS’s Jin Explains His “Worldwide Handsome” Nickname, The BTS Lyric That Changed His Life, And More

Jin din BTS a participat la un pictorial realizat de revista Vogue Korea!

Vorbind despre rutina sa zilnică din afara activităților promoționale, Jin a dezvăluit plin de mândrie că îi place să piardă timpul jucându-se pe telefon sau uitându-se la televizor. A spus: „Poate unii consideră că este ceva jalnic, însă sunt genul de persoană care face doar ce simte. Sunt cineva care crede că este util să pierzi timpul din când în când. Trebuie să mai ai și astfel de zile, pentru a te putea concentra pe zilele pline de activitate.”

De-a lungul interviului, Jin a încercat să păstreze o atmosferă liniștită, dar plină de veselie. „Nu îmi place când atmosfera devine serioasă și apăsătoare. Când simt că o situație devine așa, mereu încerc să fac glume.”

Când a fost întrebat dacă există momente în care este serios în viața sa de zi cu zi, idolul a răspuns: „Nu sunt. De obicei, atunci când cineva glumeț și cineva serios poartă o conversația, unul dintre ei cedează la un moment dat și preia starea celuilalt. De cele mai multe ori, conversațiile pe care le port devin serioase, dar eu nu sunt așa. Există un membru al personalului care este întotdeauna serios, dar nu mă pot abține să nu fac glume când discut cu el. Dacă simt că o persoană este atât de serioasă încât nu m-aș putea înțelege cu ea, aș evita-o.”

Apoi, Jin a discutat despre talentul său, într-un mod umil: „Nu sunt un om special sau cineva care excelează în mod deosebit la ceva. Deși oamenii din jurul meu nu cred asta, spunându-mi mereu că realizez lucruri uimitoare. Dar îmi e greu să conștientizez asta. Dacă cineva m-ar întreba de lucrul care mă diferențiază de ceilalți oameni, aș răspunde că sunt membru BTS.”

Mai apoi, acesta a amintit de porecla sa, „Worldwide Handsome, cu care se mândrește tot timpul: „Sincer, există o mulțime de oameni care sunt mult mai frumoși decât mine. Porecla aceasta este mai mult o glumă. De asemenea, știu că există oameni care dansează și cântă mult mai bine decât mine. Dar, deoarece unii oameni mă văd mai mult decât sunt, muncesc din greu să mă ridic la nivelul așteptărilor lor.”

Spre final, Jin a dezvăluit care este dorința sa începând cu anul 2020: „Trăiește fără să gândești prea mult. Cu siguranță nu este o dorință ușor de îndeplinit. Există multe lucruri care ne dau de gândit. Sunt genul de persoană care urăște să facă planuri. Odată ce ai un program, trebuie să îl urmezi cu strictețe. Deci, atunci când călătoresc, prefer să fac lucruri în mod spontan. Planurile îmi provoacă dureri de cap. Sunt mult mai fericit de când nu mai gândesc atât de mult orice aspect.”

sursa: soompi

4 gânduri despre „Jin explică porecla „Worldwide Handsome”, vorbește despre trupa BTS + altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s