Se pare că YG Entertainment a „renunțat” la 2NE1 după ce nu a reușit să o controleze pe una dintre membre

„… desființarea lui 2NE1 a devenit o realitate inevitabilă.”

Desființarea lui 2NE1 din 2016 a creat un val de șoc în întreaga lume, deoarece domnia grupului  de 4 fete s-a oprit brusc. În timp ce multe zvonuri despre adevărul destrămării s-au răspândit, toate întrebările au rămas fără răspuns, lăsându-i pe toți fanii fetelor confuzi.

De;i desființarea grupului a avut loc în urmă cu peste 5 ani, discuția pe acest subiect a reapărut în spațiul public datorită unui interviu recent realizat de fosa membră 2NE1, CL. Cu doar câteva zile în urmă, CL a acordat un interviu pentru AP Entertainment, unde a dezvăluit telespectatorilor că ea a aflat despre desființarea grupului prin mass-media.

Această știre a devenit virală, iar internauții au început să se întrebe din nou ce a dus la despărțirea bruscă a 2NE1, mai ales că fostele sale membre au aflat despre desființare prin intermediul site-urilor media.

Reporterul Lee Jin Ho a încărcat un videoclip care oferă potențiale indicii despre motivele din spatele sfârșitului abrupt al grupului.

În cel mai recent videoclip al său pe 연예 뒤통령이진호, reporterul a abordat subiectul dificil al desființării 2NE1 și a împărtășit ceea ce el pretinde a fi informații din interior care ar putea răspunde la câteva întrebări persistente.

Potrivit lui Lee Jin Ho, 2NE1 intenționa să-și continue aventurile grupului de fete ca 3 membre după plecarea lui Minzy. El a susținut că cele trei membre rămase CL, Sandara Park și Park Bom și-au pregătit noul album când vestea bruscă a desființării lor a ajuns pe prima pagină a ziarelor: YG Entertainment a confirmat că cele trei membre 2NE1 se pregăteau pentru un nou album. Cu toate acestea, nu a decurs bine.”

Reporterul a continuat să împărtășească presupusele sale informații obținute din interior, care au inclus faptul că agenției YG Entertainment i-a fost greu să mențină și „controlul” asurpa unei anumite membre: „Potrivit unor persoane din interior, YG Entertainment a avut dificultăți în a controla o membră. Piesa de revenire era gata  și înregistrarea acesteia a fost finalizată la momentul respectiv. Cu toate acestea, acestei membre se pare că i-a fost greu să se hotărască. Această membră scrisese o notă de mână pentru Yang Hyun Suk care dezvăluia intenția ei de a se concentra pe promoțiile sale, dar nu și-a putut respecta promisiunea. Și sincer, revenirea lui 2NE1 a fost și o chestiune de mândrie a lui Yang Hyun Suk. CEO-ul Yang a trebuit să demonstreze că 2NE1 era încă de actualitate după ce Minzy a plecat și a vrut să demonstreze asta. Cu toate acestea, în urma plecării unui membru, a primit o confirmare dură a realității. În cele din urmă, YG Entertainment a renunțat la 2NE1.”

Reporterul a susținut apoi că, în urma desființării, debutul BLACKPINK a fost organizat forțat mai devreme decât era planificat, ceea ce ar fi putut contribui la situația generală: „Întâmplător, un grup care intenționa să debuteze în YG Entertainment, BLACKPINK, a reușit să debuteze și mai repede. La acea vreme, oamenii au început să se întrebe dacă piesa de revenire a lui 2NE1 a fost inclusă în albumul de debut al BLACKPINK.”

Reporterul s-a adresat și anunțului „unilateral” dat de agenție, care a dovedit că membrele rămase nu au știut din timp despre asta: „Din cauza tuturor acestor factori, desființarea 2NE1 a devenit o realitate inevitabilă. Cu toate acestea, anunțul de desființare al YG Entertainment a fost unilateral. Nici măcar liderul CL nu știa de desființare, ceea ce arată că membrele nu au fost incluse în luarea deciziilor și opiniile lor nu au fost luate în considerare.”

Puteți viziona mai jos videoclipul complet al reporterului despre desființarea 2NE1.

 

Sursa

7 gânduri despre „Se pare că YG Entertainment a „renunțat” la 2NE1 după ce nu a reușit să o controleze pe una dintre membre

 1. Dascalu Daniela Mariana

  Eu chiar sunt o fana 2NE1 si chiar ma intrebam de ce oare sau desfiintat. Acum stiu ce sa intamplat. Ma intreb daca ar fi avut succes daca ar fi debutat doar cu 3 membre.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Mămăruță

  Hmmm, interesant. Nu știu dacă să îl cred pe reporter sau nu, dar un lucru e clar: despărțirea trupei 2NE1 chiar ascunde ceva în spate. E păcat, însă mi se pare că fetele se simt mai bine acum, parcă they can finally shine the way they want to. Mă bucur să știu că toate evenimentele astea nu le-au despărțit.

  Apreciază

  Răspunde
 3. atiny12

  A fost nedrept ce li sa întâmplat fetelor și nu mi se pare corect ca nu au fost informate de despartirea propriei trupe. Totuși mă bucur ca în prezent CL încă se ocupă cu industria muzicii.

  Apreciază

  Răspunde
 4. Daizy

  Îmi pare rău ca fetele au aflat in felul acesta despre despărțirea grupului și ca agenția nu a luat in considerare opiniile lor, sunt fete foarte talentate. Ma bucur ca CL a reușit sa își continue cariera in industria muzicii.

  Apreciază

  Răspunde
 5. iulia067

  Ce pot să zic.. foarte trist că ele au aflat din alte părți faptul că nu mai sunt o trupă.. De bun simț ar fi fost să se discute cu ele pe acest subiect și să hotărască împreună.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s