[Random Stuff] Faceți cunoștință cu cățelușii membrilor Golden Child!

V-ați întrebat cât de mult iubesc idolii animalele de companie? Cu siguranță ați savurat momentele în care idolii împărtășesc momente speciale cu patrupezii lor, fie ca sunt pisici sau cățeluși. Pentru astăzi, haideți să facem cunoștință cu cățelușii membrilor Golden Child!

Primul patruped al lui Daeyeol este Rookie, un cățeluș de rasă pomeranian ce are 8 (sau 9) ani. Cu o drăgălășenie de invidiat, Daeyeol adoră să-l țină pe Rookie în brațe, care se potrivește perfect pentru că e destul de micuț ca mărime.

Image

Image

Image

Tumblr: Image

Maru, cățelușul lui Jangjun, este de rasă maltese, iar, conform opiniei aceluiași Jangjun, Maru este o persoană deghizată în cățel, pentru că știe foarte bine ce vrea și ce nu vrea, poate să o ignore pe mama lui Jangjun (dar va merge totuși la ea dacă are nevoie de ceva). Un comportament un pic asemănător cu stăpânul lui, Jangjun fiind destul de independent, dar politicos dacă dorește ceva de la cineva.

Image

Image

Image

Următorul patruped este Choco, și ne referim la patrupedul lui TAG, care primește cea mai multă atenție și iubire de la idol. Născut în 2013, Choco a fost alături de TAG din perioada școlii, devenind astfel cel mai bun prieten al lui. Colegii de grup au confirmat că comportamentul lui Choco este destul de asemănător cu cel al lui TAG, iar interacțiunile dintre cei doi sunt pline de afecțiune.

Image

Image

Image

Image

Bong Jaehyun are doi cățeluși, Bongji și frățiorul mai mic Bonggu, de rasă bichon frise. Înainte ca Bonggu să se alăture familiei, Jaehyun era recunoscător existenței lui Bongji pentru că, fiind singurul copil în familie, Bongji ajuta mamei lui să nu să se simtă singură când Jaehyun nu este acasă. „Bongji este ca un frățior mai mic pe care îl ador foarte mult. El pare să fie liniștit și timid, dar știe cum să se comporte în jurul oamenilor. Are acel șarm care atrage oamenii”, a spus odată Jaehyun pentru Inews24.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

ImageImage

Image

Image

Joochan e mereu pregătit să-și laude cățelușul lui, un poodle pe nume Bbogeul. Bbogeul este calm, ascultă bine comenzile și iubește plimbările. Numele lui a fost ales de sora lui Joochan, e o combinație între rasa lui și faptul că are părul cârlionțat. Bbogeul este unul din cățelușii ce are Instagram.

Image

Image

Image

Dadi, preferata multor membri și fani, și probabil cea mai populară printre cățelușii din acest articol, este cățelușa lui Donghyun de rasă pomeranian. Numele ei vine de la titul piesei de debut a trupei Golden Child, „DamDaDi”. Ea are o energie de neegalat, își adoră jucăriile (probabil Donghyun nu știe cât de multe jucării are Dadi) și îndeplinește comenzile așa cum simte ea.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Dadi adoră plimbările, dar doar dacă se plimbă în zone familiare ei, și nu se va plimba într-o zonă necunoscută. Așa spune Donghyun. Dadi știe mai bine 🙂

Bomin, cel mai tânăr membru Golden Child, are și el doi cățeluși, Jay și Joy. Jay este un poodle cu blana neagră plin de energie și dorință de a fi afară. „Choi” Joy, cel mai tânăr cățeluș din familie, primește cea mai multă iubire și atenție și prin contul propriu de Instagram.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Jibeom nu are un animal de companie, dar daca ar fi posibil, el și-ar dori un arici. El a avut unul în trecut, care a fost lângă el timp de șapte ani.

Se pare ca membrii Golden Child au doar cățeluși ca animale de companie, dar idolii au exprimat clar ca adoră și pisicile. Daeyeol a dezvăluit ca familia lui are o pisică neagră pe nume Imja, iar Seungmin și Y au un scop in viață de a mângâia fiecare pisică care le va permite. Iar mai jos puteți vedea câteva poze cu membrii și unele pisici random:

Image

Image

Image

Care cățeluș v-a captat cel mai mult atenția?

7 gânduri despre „[Random Stuff] Faceți cunoștință cu cățelușii membrilor Golden Child!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s