RM și Jin din BTS sunt testați pozitivi pentru COVID-19

Pe data de 25 decembrie, agenția trupei BTS a publicat o declarație anunțând că membrii RM și Jin au fost testați pozitivi pentru COVID-19. Pe data de 24 decembrie, Suga a fost primul idol din BTS ce a fost confirmat pentru virus.

După ce a revenit din Statele Unite pe 17 decembrie, RM a trecut testul PCR, unde a primit un rezultat negativ, și apoi s-a autoizolat, conform regulilor de prevenire a COVID-19. Însă, rezultatul testului PCR pe care l-a luat înainte să iasă din autoizolare a venit pozitiv. Idolul nu are simptome vizibile.

Pe de altă parte, Jin a revenit în Coreea de Sud înaintea lui RM, pe 6 decembrie, a făcut testul PCR, unde a primit rezultat negativ, și apoi s-a autoizolat. Însă, după ce a simțit simptome ușoare de tuse, Jin a mai luat un test PCR, care a ieșit pozitiv în această după-amiază. Așa cum simptomele lui sunt ușoare, el se tratează la domiciliu.

Vedeți mai jos întreaga declarație:

„Bună ziua. Aici e BIGHIT Music.

Membrii RM și Jin din BTS au fost testați pozitiv pentru COVID-19 în seara zilei de sâmbătă, 25 decembrie.

După ce s-a întors, pe 17 decembrie, din Statele Unite, unde și-a savurat vacanța, RM a luat imediat testul PCR, care a ieșit negativ, iar el a început perioada de autoizolare, în conformitate cu regulile de control a virusului. Însă, testul PCR luat astăzi, înainte să iasă din autoizolare, a ieșit pozitiv. La moment el nu are simptome vizibile.

Jin s-a întors în Coreea luni, pe 6 decembrie, și a luat un test PCR imediat după revenire și înainte să iasă din autoizolare, în ambele cazuri rezultatul fiind negativ. Însă, după ce a simțit simptome ușoare de tuse în această după-amiază, el a mai luat un test PCR, și a fost confirmat pozitiv. El simte o febră ușoară și urmează tratament la domiciliu.

Și Rm, și Jin au primit ambele doze de vaccin COVID-19 în luna august, iar la moment ei se tratează singuri la domiciliu, conform regulilor autorităților. Nici unul din ei nu a fost în contact cu ceilalți membri după ce s-au întors în Coreea de Sud.

Agenția noastră va continua să ofere susținere pentru o însănătoșire cât mai rapidă, prioritatea de bază fiind sănătatea și siguranța artiștilor noștri. Noi vom continua să cooperăm cu cererile autorităților de control a bolii.

Vă mulțumim.”

Dorim ambilor membri însănătoșire rapidă!

sursa

10 gânduri despre „RM și Jin din BTS sunt testați pozitivi pentru COVID-19

  1. zicoji13

    Doamne, sper să fie bine cu toții, și să nu fie nimic grav. Bine ar fi să nu existe complicații și să treacă izolarea cu bine. Sănătate tuturor. Aveți grijă de voi.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s