Agenția trupei LOONA neagă zvonurile despre relația amoroasă dintre Heejin și Woo Jin Young din D1CE

La agencia de LOONA niega los rumores de citas de HeeJin con Woo Jin Young de D1CE

Heejin din LOONA și Woo Jin Young din D1CE se întâlnesc? Asta susțin cele mai recente zvonuri din lumea showbiz-ului coreean.

Pe 29 decembrie, o sursă din partea agenției lui Heejin, Blockberry Creative, a declarat următorul anunț: „Zvonurile despre Heejin și Woo Jin Young sunt complet false. Cei doi nu se cunosc”.

În timpul unei transmisiuni recente pe V Live, organizată de membra LOONA, fanii au văzut un bărbat blond în galeria foto de pe iPad-ul ei, iar asta a dat drumul la speculații cum că ar fi Woo Jin Young din D1CE. De asemenea, un alt fan o observat că parola de pe iPad-ul unei altei membre, părea să fie ziua de naștere a lui Woo Jin Young.

Agenția trupei LOONA a clarificat că bărbatul văzut pe V Live este vărul mai mare al membrei Heejin. Reprezentantul companiei a spus: „S-au creat diverse zvonuri din momentul când verișorul ei a apărut pentru câteva clipe pe V Live aseară. Dorim să lămurim acest aspect pentru a nu crea probleme altora. Ne pare rău că am provocat îngrijorare.”

Heejin a debutat ca membră LOONA în anul 2018. Woo Jin Young este cunoscut pentru că a participat în emisiunea „Produce 101 Season 2” de pe Mnet, în 2017. Acum promovează ca membru D1CE din 2019. Cei doi idoli au concurat la emisiunea „MIXNINE” de pe JTBC, în 2017.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s