4 actrițe coreene în vârstă de 40 de ani care au interpretat personaje mult mai mici decât vârsta lor reală

Aceste 4 actrițe coreene, care sunt fără îndoială superbe, au încercat să prezinte publicului personaje în vârstă de 20 de ani.

În ciuda faptului că primesc adesea multe laude pentru frumusețea lor atemporală, nu toate actrițele care au trecut de 40 de ani pot intrepreta ușor personaje cu 20 de ani mai tinere decât vârsta lor reală. Unele dintre aceste vedete feminine depun mult efort pentru a arăta mai tinere pentru a se potrivi rolurilor lor, dar tot arată cumva „greșit”.

1. Song Hye Kyo

În Now, We Are Breaking Up, Song Hye Kyo a jucat în câteva scene de tip flashback pentru a arăta ce s-a întâmplat în urmă cu 10 ani, când avea 20 de ani. Song Hye Kyo a trebuit să-și schimbe puțin coafura și machiajul pentru a arăta mai tânără în aceste scene. Multor telespectatori le este greu să vadă o mare diferență între aspectul ei în scenele flashback față de cele prezente.

2. Kim Hee Sun

Kim Hee Sun este renumită pentru frumusețea ei, dar zeița din prima generație a șocat publicul când a interpretat un personaj de 20 de ani în Angry Mom. Kim Hee Sun avea 43 de ani când a filmat, așa că este o diferență semnificativă de vârstă. Prin urmare, mulți spectatori consideră penibil acest stil special al lui Kim Hee Sun. Poate că Kim Hee Sun ar mai putea arăta bine interpretând personaje de 30-35 de ani, dar se pare că nu și pe cele de 20 de ani.

Kim Hee Sun 김희선 - Page 248 - actors & actresses - Soompi Forums

Download Drama Angry Mom 2015 RAW Complete OST and SUB | FREE DOWNLOAD  DRAKOR

No photo description available.

3. Choi Ji Woo

Choi Ji Woo pare în mod inerent mai tânără decât vârsta ei reală, dar asumarea rolului de liceană ar putea să nu fie potrivit pentru această actriță. Deși era îmbrăcată și machiată pentru a arăta mai tânără în Twenty Again, diferența de vârstă dintre Choi Ji Woo și colegul de filmări Lee Sang Yoon este încă vizibilă pe ecran.

15 ideias de Twenty Again (dorama) | oh my ghostess, atores bonitos, dramas

Drama Korea] : Twenty again Review — Look At Me

4. Kim Seo Hyung

Deoarece are trăsături faciale mai dure și emană „energie masculină”, puțini oameni s-ar aștepta ca Kim Seo Hyung să portretizeze o liceană drăguță și naivă. Ea a șocat publicul cu fotografii din culisele unei drame pe care a filmat-o în 2008. Din fericire, a fost singura dată când Kim Seo Hyung a jucat rolul unei școlărițe din cariera ei de actorie.

 

Sursa

 

2 gânduri despre „4 actrițe coreene în vârstă de 40 de ani care au interpretat personaje mult mai mici decât vârsta lor reală

  1. Kaspli

    Kim Hee Sun nu a interpretat un personaj de 20 de ani în Angry Mom. Avea în jur de 35. În drama, e mama unei adolescente care învață la liceu. Nu vreau sa dau spoilere. Dar ce e cert, este ca nu interpretează o adolescentă.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s