Ashley Park din “Emily In Paris” le mulțumește lui RM și V din BTS pentru susținerea oferită cover-ului ei “Dynamite”

Actrița Ashley Park a făcut un cover original al melodiei “Dynamite” de la BTS pentru serialul american “Emily In Paris” , iar RM și V pare că au fost impresionați.

Este binecunoscut faptul că BTS este literalmente cucerit în lume, iar muzica lor poate fi auzită la radio, televiziune și chiar în centrele comerciale. Cu toate acestea, grupul a făcut o apariție neașteptată într-un serial de televiziune binecunoscut și iubit! Este vorba despre melodia hit lui BTS „Dynamite” din serialul Netflix “Emily In Paris”. Serialul este o comedie-dramă despre Emily (interpretată de Lily Collins), o americancă care se alătură unei firme franceze de marketing din Paris.

După ce a obținut un loc de muncă ca artistă  la un bar de drag queens, prietena lui Emily, Mindy (interpretată de Ashley Park) și-a făcut debutul pe scenă interpretând melodia „Dynamite” unui public care a adulat-o.

După cum era de așteptat, Ashley a evoluat superb,  iar cântecul a atras atenți fanilora ARMY din întreaga lume pentru interpretarea ei uluitoare a piesei de succes. Dar nu numai lor. Când episodul a fost difuzat, atât RM, cât și V și-au împărtășit aprecierea pentru serial pe Instagram! În timp ce V a postat o scenă din serial, RM a împărtășit același clip cu legenda „Wow”, în care i se aude și râsul de încântare.

Din fericire, Ashley Park a reușit să vadă dragostea membrilor BTS. Pe propria ei poveste de Instagram, Ashley a postat povestea lui V despre scena în care a fost implicată.

Apoi a postat apoi despre propria ei reacție la sprijinul lui și a părut șocată când a spus: „Vreau să plâng…”

Ea a împărtășit, de asemenea, un mic paragraf care arată cum s-a simțit în legătură cu recunoașterea obținută pentru interpretarea sa. În special, deoarece are o mamă coreeană, ea a spus cât de onorată a fost să cânte piesa:  „Cu adevărat fără cuvinte că membrii BTS au împărtășit performanța „Dynamite” @emilyinparis. Într-adevăr înseamnă atât de mult pentru mine, am atât de mult respect pentru @bts.bighitofficial pentru tot ceea ce fac ei ca artiști și mai ales ca coreeni la scară globală… așa că a cânta melodia lor a fost un dar suficient. Taehyung și Namjoon, sunt atât de fericit că v-a plăcut acest cover la fel de mult pe cât îmi place muzica voastră și că am putut să o cânt. Data viitoare, veniți la Paris și să sperăm că putem cânta împreună.”

La sfârșitul paragrafului, ea a folosit o inimă violet, steagul coreean și note muzicale, toate emoji-uri care îi arătau perfect emoțiile și ceea ce spusese.

Cu toate acestea, Ashley Park nu este singurul membru al distribuției care și-a împărtășit aprecierea pentru membri. ARMYS cred că V și-a trăit cele mai frumoase momente după ce actrița principală Lily Collins a repostat povestea lui V pe Instagram, el fiind mare admirator al vedetei de la Hollywood.

https://lh3.googleusercontent.com/kBB_LeSswbTjUcLaw2x7UsdMjnemWpGqNYopZj-_9MxoXS17Jp5w25ifurvNxNKm0Sp6ufck77nkHJjjUyCinUCfMTAzzW5zl73A_Bs0BUa95k-E=w380-nu-rh-e365

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s